torstai 30. huhtikuuta 2015

Keskeneräisten kori

 
Kupari on jo jonkin aikaa sisustuksissa näkynyt mutta itse en ole siitä innostunut. Kunnes nyt, kun löysin Helsingin reissulla H&M:ltä tämän ihanan pienen kuparin värisen korin. Ostin sen pikkuvessaan, mutta koska meillä minun meikkipussille, hajuvesille ja hiussuihkeille löytyy monta innokasta käyttäjää, ei niiden esilläpito tuntunutkaan kotona enää niin hyvälle idealle. Keskeneräisille käsitöille tämä puolestaan on loistava, ja hyvä motivaattori pitämään keskeneräisten määrä kurissa. Eihän tässä nyt oikeasti kaikki ole nytkään, ne akuuteimmat tuoreimmat vain...

Yksi hyvä keino vähentää keskeneräisiä on tehdä kahdesta keskeneräisestä yksi valmis. Keltainen unirievun kokeilu jäi odottamaan hahmoaan ennen pohjoisen lomaa ja pupun pää puolestaan jäi kesken minun innostuttua kesken projektin tekemäänkin pupun eri värillä ja langalla. Vaati vain korvat ja rusetin, ja siinä hän on, valmiina!

Jotenkin olen vain ihastunut näihin pupuihin, joilla on vain silmät kasvoilla. Ehkä samasta syystä olen ihastunut Lalylala-hahmoihin ja ostin eilen illalla ensimmäisen ohjeeni. Hellyyttävä Kira-kenguru valloittaa tällaisen mammatyypin sydämen sylivauvallaan, mutta ennen sen aloitusta täytyy valmiiksi saada muutama muu juttu.

1 kommentti:

  1. Hieno tuo kori. Täytyy surffata nettikaupan puolelle, sillä tarvitsisin vessaan just tuollaisen suoristus ym. raudoille. Kiitti vinkistä!

    VastaaPoista