maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lapsimessujen tärpit

Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua Lapsimessujen tarjonnasta ja yllättävän moni tuntuu olleen pettynyt mm. vaatetarjontaan ja tarjouksiin. En voi kuin ihmetellä, sillä Oulun lapsimessuihin tottuneena Helsingin tarjonta oli jotain aivan muuta! Verson puodista löysin molemmille pojille hupparit, joista tässä kuopuksen. 15€ hupparista on vähemmän kuin H&M:n hinnat ja ainoa mitä jää miettimään on, että miten tähän hintaan voi tuotetta vielä kannattavasti myydä.

Esikoinen sai Versolta jätskihupparin ja voin vain kuvitella, kuinka paljon pikkukiviä ja aarteita tulee noihin taskuihin päätymään kesällä.

 Indie Fabrics oli osasto, jossa pyörin, hyörin, mietin ja pohdin. Ihania kankaita, joista vain äkkiä miettiä, että mitkä olisi ne ihanimmat ja mitä niistä osaisi vielä tehdäkin. Rusettikankaasta on tulossa pipo ja tuubihuivi itselleni ja puolen metrin pala heppakangasta on vielä mietinnässä. Olin joskus heppatyttö henkeen ja vereen viettäen kaiken vapaa-ajan talleilla, nyt edellisestä ratsastuskerrasta on jo pian 4 vuotta.

Paapiin nappeja oli pakko napsia mukaan, näistä saa ihania pieniä yksityiskohtia virkkauksiin.

Lisää Paapiita, sillä heidän tsi-koirat löytyivät Paapolta. Tarkoituksenani on ommella molemmille pojille omat koirat, toiselle sininen ja toiselle vihreä koira. Nappeja löytyi myös tältä osastolta, tällä kertaa norsuja ja kukkia. Yhdessä pussissa on Made with love-metalliriipuksia lahjoiksi meneviin käsitöihin lisättäväksi. Loput ostokset sitten äitienpäivän jälkeen...

Näiden lisäksi Me&I-osasto vei osansa messubudjetista, mutta sen verran mieluisia olivat löydöt, että kaikki ovat jo pyykissä... Vietimme messuja edeltävän päivän Helsingissä shoppaillen ja pääpaino oli yllättäen kädentaitoliikkeissä. Ostoslistalla oli myös uusia vetimiä ja kunhan saadaan ne laitettua, niin on kuviakin luvassa.

Kävitkö sinä Lapsimessuilla ja mitä mieltä olit messujen tarjonnasta?

4 kommenttia:

 1. Mahtokohan Versolta jäädä mitään messujen jälkeen. Meidän jäppisellä on myös tuo "autotie" huppari mustilla resoreilla - ihan tykätyin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osastolla kävi ainakin perjantaina ihan mieletön kuhina, ja alelaarit olivat todella tyhjiä iltapäivällä. Minulle tämä oli ensikosketus Verson Puotiin ja ihastuin todella! Kauas piti lähteä tutustumaan lähipuotiin... :)

   Poista
 2. Milloin Oulussa lapsimessut!? :) mennyt ihan ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti ei tänä vuonna ollenkaan, viime vuonna ne taisivat olla touko/kesäkuussa ja heinäkuussa, jos oikein muistan.

   Poista