maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lomaillen

Lenkkipolku näytti tänään hieman normaalia jylhemmälle ja runsaslumisellamme, ja olihan tuota mäkeäkin vähän enemmän... Me nautitaan talvilomasta vanhempieni kanssa pohjoisessa, kahdenkeskisen miniloman jälkeen on kiva lomailla lapset mukana. Minulla kuopus selässä Lenny Lambin taaperorepussa, isälläni esikoinen taapero-Tulassa.
 "Minä EN nuku päiväunia"-tyyppikin nukahti reppuun jo menomatkalla, ei edes rinnekoneiden seuraaminen onnistunut pitämään häntä hereillä.

 Esikoinen näyttää, että tuolla näkyisi huomisen pulkkamäki... Jos nyt ei kuitenkaan!

Pilvisen päivän jälkeen näyttää, että taivas repeäisi huomiseksi.

Lasten leikkialueella viihdyttiin eilinen päivä, pulkkamäen maisemat ovat vertaansa vailla vaikka tosin vauhdissa oli allekirjoittaneella ongelmia. Nimimerkillä vauhtia lykäten ylhäältä asti...

Hauskin osuus ehdottomasti lastenalueella oli pulkkailijoille hissi, joka takasi sen, että aikuiset jaksoivat laskea yhtä kauan kuin lapsilla riitti intoa.

Nyt nukkumaan, että jaksaa taas aamulla aikaisin herätä. Pimennysverhojen puuttuessa heräävät lapsetkin hieman normaalia aikaisemmin valoisuuteen, mutta ainakin ehditään touhuta heti aamusta asti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti