torstai 23. huhtikuuta 2015

Lomatunnelmia ja vinkki pyöräilykypärän alle

Pohjoisen loma ohi ja mukavat muistot jäljellä, sekä toki hirmuinen määrä kuvia! Ensimmäiset
koneelliset pyykkiä on jo ehditty pestä ja lapset nukahtivat yöunille heti peitot päälle saadessaan. Blogissa pysytään silti lomatunnelmissa vielä muutama päivä, sillä mulla on teille tosi kivoja juttuja näytettävänä.  Loman kohokohtiin kuului Konijänkän lisäksi ehdottomasti gondoli-hissi. Kova tuuli taukosi yhdeksi päiväksi ja silloin ajeltiinkin kahteen otteeseen. Välipalaa huipulla on vaikea voittaa...

Uusi Ipanaiselta tilattu potkupyörä oli lomallakin mukana ja onhan tällä ehditty huristella! Kuinka kevyen näköistä sillä liikkuminen onkaan ja tasapaino on kehittynyt todella paljon. Nyt on edessä toinen kesä potkupyöräillen ja tuplarattaat ovatkin lähdössä myyntiin tarpeettomina.

Pienenä vinkkinä suosittelen todella lämpimästi Manymonthsin merinovillaisia kypärälakkeja, ihan tosi kivoja pyöräilevälle näin ilmojen ollessa vielä viileitä. Meillä on ollut näitä jokaisessa koossa ja ollut käytössä niin kovilla pakkasilla paksun toppalakin alla, keväällä trikoopipon alla ja näin pyöräillessä. Isoin koko menee myös pienipäiselle aikuiselle! Malliltaan ihan tosi mahtava liikkuville lapsille, suojaa tosi hyvin rintakehää ja niskaa eikä pyöri päässä.


Taaperokärryyn oli kivaa kerätä rännistä tippuvaa vettä, selkeitä kevään iloja! Nyt saakin pestä toppapuvut odottelemaan seuraavaa talvea ja pakkasia, tätä hetkeä on niin odotettu. Vaikka talvesta tykkäänkin, niin kyllä kesä vain vie siitä voiton. Lumisista maisemista haravointiin, siinä suunnitelmat huomiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti