torstai 9. huhtikuuta 2015

Ruusutarhaa, sinistä laguunia ja menovinkki lauantaille

Välillä on kausia, kun tuntuu, että mikään käsityö ei onnistu ja mikään ei kiinnosta edes aloittaa. Nyt ei ole se kausi, vaan uusia käsitöitä tuntuu valmistuvan ihan hurjaa vauhtia ja ideoita on enemmän kuin kädet ehtii tehdä. Kaikkien muiden projektien lomassa korutehdas ei hiljene vaan porskuttelee taustalla koko ajan.


Nimesin korun ruusutarhaksi, sillä väri-inspiraatio on sohvan ruusupeitosta. Vähän myös esimerkkiä siitä, että miltä näyttää koru parillisella helmimäärällä ja kaikkien helmien ollessa eri värisiä. Väreinä mintunvihreä, valkoinen, vaaleanpunainen ja pinkki.


Ruusutarhalle vastineeksi veden värit eli sininen laguuni. Korussa väreinä turkoosi, vaaleansininen, valkoinen ja mintunvihreä.


Lauantaina on ihan huippukiva tapahtuma tiedossa, nimittäin Oulumasujen perinteinen kevätkirppis! Olen siellä mukana myyjänä, pöydästä löytyy korujen lisäksi mm. pieniä aurinkolaseja, kenkiä, toppapukua ja toivottavasti paljon leluja, joiden läpikäynti kaapeista jää viimeiselle illalle. Nähdäänhän lauantaina?

2 kommenttia:

  1. Nämä on aina niin kauniita! Oliko paljon porukkaa kirppikselle? Itekkin arvoin lähteäkkö, mutta kaunis ilma vei voiton :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen tunti oli hirmuista hulinaa, sitten rauhoittui aika nopeasti. Ehkä hivenen vähemmän kuin syksyllä, mutta omaan myyntiini olin kyllä tyytyväinen kun viiden kassin sijaan kotiin matkasi enää vain kaksi.

      Poista