sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Lapsimessut, mitä tuli nähtyä

Lapsimessut takana ja täytyy sanoa, että oli kyllä aivan huippumukava reissu! Suosittelen matkaamista pidemmänkin matkan päästä, sillä messuilla oli kyllä sekä paljon ihailtavaa, tutustumisen arvoista, että niitä odotettuja messutarjouksia. Näitä koruja en voinut olla kuvaamatta, aivan ihania herkkuja. Myyjänä Hassunhauskat korut, joka oli itselleni uusi tuttavuus.

Aamu alkoi kuitenkin ihan toisenlaisilla herkuilla, sillä sain kutsun mediakierrokselle muutaman muun bloggaajan sekä median edustajan kanssa. Aamun aloitimme pikkukokkien osastolla, jossa saimme seurata terveellisten välipalojen valmistusta ja saimme myös reseptivihkoon mukaamme. Näitä ehdottomasti kokeilemme lasten kanssa ja kuvassa näkyvä kuitulisä on lisätty seuraavalle kauppalistalle. Tiesittekö, että jopa 40% lasten ravinnosta tulee välipaloista, ihan huima määrä!

Ihana iloinen leppis tarjoili meille Ipanabaarissa herkkuja, valittavana oli esim. jäätelöcroisantti tai köyhät ritarit jäätelön kera.

Minun valintani oli jäätelöhampurilainen ja voin kertoa, oli ihan todella hyvää! Suklaakuorrutteinen donitsi kera suklaajätelön, tällaisia voisi tehdä kesällä lapsille spesiaaliherkkuna.

Ipanabaarissa tutustuimme italialaiseen tuotteeseen eli piirrettäviin pöytäliinoihin. Liinoihin sai piirrellä vesiliukoisilla tusseilla ja pesun jälkeen ne olisivat jälleen valmiina odottamaan seuraavia piirtelijöitä. Nämä olisi kivoja esim. lasten synttäreille, saisi ehkä lapset rauhoittumaan pöydän ääreen.

Jos emme olisi olleet matkalla lentokoneella, olisi tuo suloinen harmaa hiiri lähtenyt kainalossani uuteen kotiinsa. Aivan superihania, isokokoisina todella monikäyttöisiä ja mikä parasta, näiden tekemiseen on hyödynnetty huonekalukankaiden jämiä, joista ei ole pystynyt enää sohvia tekemään. Myyjä kertoi saumojen olevan paikoitellen jopa 6-8 kertaisia, joten kestäisivät varmasti myös meidän hurjapäiden käytössä. Mitähän olisi lentoemäntä todennut, jos tällainen kainalossani olisin koneeseen astunut "kyllä tämä on käsimatkatavara".... Myyjänä EcoFurn, joka lupasi myös toimituksen matkahuollon kautta.
Yhtenä osastosuosikkina oli ehdottomasti Paapo, jonka tuotteisiin pääsin vihdoin tutustumaan ihan oikeasti. Olen seurannut Paapoa facebookin kautta, he osaavat kyllä koukuttaa ihmisen somen kautta vaikken ole (vielä) heiltä mitään tilannutkaan. Paapon osastolla kävin kahdesti, ja molemmilla kerroilla mukaan tarttui jotain. Huomenna luvassa messujen ostossaldoa, kannattaa siis kurkata mitä tarttui osastolta matkaan. Ihan kaikkea en voi paljastaa, mutta Paapon ansiosta äitienpäivälahjat ovat hankittuna näin hyvissä ajoin. 

Tottakai kävin myös Ipanaisella, mutta siitä luvassa ihan oma postauksensa. Tuli nimittäin kuvattua, ja ihailtua, ja huokailtua... 

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihana hiiri!! Kävin itsekin messuilla, mutta nuo hiiret missasin kokonaan. Niitä ei ollut ollenkaan heidän kotisivuillaan, muistatko mitä hintaluokkaa olivat?
  Paapon osasto oli myös oma suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin suloisia! Hiiret majailivat Outlet-Expon ja Kädentaitopuolen välissä. Hiirien hinta oli messuilla 69€, mutta tämä oli kuulemma messuhinta.

   Poista