tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ipanainen, myymälässä ja messuilla

Jos jotain odotin Helsingin reissulta Lapsimessujen lisäksi niin Ipanaista! Lähdettiin etsimään liikettä navigaattorin avulla kävellen, kun matka oli lyhyt ja ilma kaunis. Mitä lähemmäs liikettä tultiin, niin sitä enemmän "maamerkkejä" alkoi näkyä. Ensin kantotakki, sitten liinakyydissä pikkutaapero ja kaikki tulossa samasta suunnasta. Olimme siis matkalla oikeaan suuntaan. Kun vastassa liikkeessä on tällainen näky, niin menihän siinä hetki jos toinen ihaillessa. Pikainen pyrähdys tosin ensin kirpparipuolella, jossa ei tarvinnut yksin rekkejä läpi käydä. Kuten yleensä kirppareilla, on isommille lapsille vähemmän tarjontaa mutta yhden Polarn o. Pyretin paidan esikoiselle löysin.

Tulan kudottuja liinoja, joista pinossa on edelleen ainoana liinana toiseksi alimmainen Priya Orchid. Sen yläpuolella oleva pinkkisävyinen Priya Petunia huutelee niin minun nimeä, olisi muuten aika herkku kesäliina! Minulla on ollut alin liina ja ylimmäinen keltainen on käynyt testikiertueella kokeiltavana, joten voisiko tätä sanoa jo iloiseksi jälleennäkemiseksi.

 Girasolin raitaliinoja sekä kotimaisia Vanamoita.

Jos käyttäisin enemmän rengasliinoja, niin vihreä-luonnonvalkea sydänkuosinen Tula Love Creme de Menthe löytyisi jo omasta hyllystäni vierailun jälkeen. Niin kauniit sävyt!

Ipanainen mainostaa rakastavansa villaa ja niin rakastan muuten minäkin! Harmi kun Manymonthsin lapasissa ei ollut enää pieniä kokoja jäljellä, nyt olisi paras sesonki käynnissä.

 Imetys- ja liinakoruja tekevänä ei koruja voinut Ipanaisellakaan ohittaa. Nämä ovat materiaaliltaan lapsillekin turvallista silikonia.

Ipanaisen virkatut imetyskorut ovat Koukun käsialaa. Meillä on molemmilla oma, tunnistettava tyylimme koruissa ja toisen työtä on aina kiva ihailla. Musta-harmaa-valkea -sävyinen oli näistä oma suosikkini. Vai johtuiko se sitten siitä, että koru tuntui omalle kun itselleni olen lähes vastaavilla sävyillä korun tehnyt. Ehkä joskus minunkin korut ovat jälleenmyynnissä jossain, kovasti sitä kohti tässä ollaan toivottavasti menossa!

Ipanaisen osasto löytyi myös Lapsimessuilta ja siellä ei tarvinnut yksin olla! Yllättäen helmiä taas hipelöin pitkään, mutta sitä juuri omaa värisävyä ei tällä kertaa löytynyt.


Wompatit upeista Vanamo-liinoista, ehkä messubudjetin onneksi näitä ei esikoulukokoisina ollut.

 Päällimmäisenä Vanamo ja alimmaiset Girasoleja, Wompatteja nämäkin.


Moni kävi rohkeasti kysymässä apua ja tiedän monen poistuneen osastolta uuden repun tai liinan kera. Sain odotella saadakseni edes muutaman kuvan nurkkauksesta, sillä kuhina oli jatkuva.

Ipanaista voisi tituleerata kantajien pyhiinvaelluskohteena Suomessa, vastaavaa ei muualta löydy. Pieneen tilaan on mahdutettu paljon kivoja, erilaisia tuotteita ja suosittelen kyllä vierailua pidemmänkin matkan päästä. Tänne kannattaa tulla ajan kanssa ja varsinkin kantovälineitä ostaessa on mahtavaa saada asiantuntija-apua aina liikkeen aukioloaikoina.

2 kommenttia:

  1. Ipanaisen liike on aivan ihana! Mä olen kerran käynyt ja oisin voinut koko kaupan ostaa tyhjäksi, jos budjetti sen olisi sallinut. Olin silloin täysin liinojen ja reppujen lumoissa, enkä oikein kuvia ottanut. Kotona sitten harmitti, kun ei ollut postausmatskua. Uudestaan täytyy mennä, kun pääkaupunkiseudulle pääsee. Ihana paikka ja ihana henkilökunta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin muistin kuvat vasta viime hetkellä, lumoutuminen tapahtui täälläkin. Voi kun voisi kloonata Ipanaisen jokaiselle paikkakunnalle <3

      Poista