Korupuoti Minttuliini Design


Korupuoti on minun paikkani kauneudelle, iloisille väreille ja turvallisille imetys- ja liinailukoruille! Korut on valmistettu käsittelemättömistä, korkealaatuisista puuhelmistä ja myrkyttömistä, öko-tex -merkityistä langoista, joten ne ovat turvallisia maisteltavaksi ja tutkittavaksi. Imetyskorun ideana on tarjota lapselle tutkittavaa, maisteltavaa ja hipelöitävää imetys- ja pulloruokintatuokioihin, korun tutkiminen rauhoittaa lasta ja antaa pienille sormille puuhaa. Kantoliinailussa koru toimii vastaavalla tavalla ja erityisesti uusia sidontoja harjoitellessa, nukuttamisissa, jännittävissä tilanteissa ja selässä kantaessa korusta on monesti paljon iloa. Lapset ovat uteliaita ja monesti vanhemman hiusten repiminen ja nipistely on lapsen mielestä hurjan kivaa, johon koru tarjoaa kivan vaihtoehtoisen kohteen. Nimestään huolimatta koru on kaunis ja sopiva myös muuhun käyttöön, niin arkeen kuin juhlaan ja siitä jää ihana muisto pikkulapsiajasta. Ihana lahjaidea ystävälle, äitikaverille, anopille, kummilapselle, tarhaopelle tai kerhotädille ja aina on hyvä lahjoa myös itseään!

Jokaisen virkatun helmen sisällä on puuhelmi, vanua ei koruissa ole käytetty. Nauhan päissä on solmut ja paksunnetut päät, joten helmet eivät tipu nauhasta vaikka nauha aukeaisi.

Imetyskoru ei ole lelu ja se on tarkoitettu vain aikuisen kaulassa käytettäväksi. Älä koskaan jätä lasta valvomatta korun kanssa. Imetyskorussa on pitkä nauha, joka voi aiheuttaa kuristumisvaaran ja pieniä osia, joihin voi tukehtua korun rikkoutuessa. Korun kunto on hyvä tarkistaa ennen jokaista käyttökertaa. Korun voi puhdistaa kostealla pyyhkimällä.

Teen koruja mielelläni toiveiden mukaan omilla lempiväreilläsi ja myös omia malli-ideoita otan ilolla vastaan, niin mietitään yhdessä millainen koru olisi sinun toiveissasi. Keskityn pääasiassa tilauskoruihin ja niiden toimitusaika on n. viikko, joten oma toivekorusi voi olla sinulla hyvin pian!

Postikulut koruille on 2€ ja samoilla postikuluilla tulee useampikin koru! Ilmoitan korumyynnistä saamani tulot verottajalle.

Korut löydät facebookista Minttuliini Design. Tilaukset onnistuvat edelleen myös sähköpostilla tai facebookin kautta maksun tapahtuessa tilisiirrolla. Yhteydenotot ja tilaukset sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com

 
Perusmalleja koruistani:

Kolmen helmen korumalli 15€/kpl:
Kolme virkattua puuhelmeä ja reunoilla keskikokoiset ja pienet käsittelemättömätViiden helmen korumallit 17€/kpl:
Kolme virkattua helmeä keskellä, käsittelemättömät keskikokoiset välihelmet, virkatut helmet välissä ja reunoilla keskikokoiset ja pienet käsittelemättömät.

Viisi virkattua helmiä, jokaisen välissä keskikokoiset käsittelemättömät puuhelmet ja reunoilla keskikokoiset ja pienet käsittelemättömätKukkarengasmallit:
Kukkarenkaalla 15€/kpl
Kukkarenkaalla ja kahdella virkatulla helmellä 17€/kpl
Kukkarenkaalla ja neljällä virkatulla helmellä 19€/kpl


Kukkarengas ja reunoilla keskikokoiset ja pienet käsittelemättömät puuhelmet.

Kukkarengas, virkatut helmet reunoilla ja käsittelemättömät puuhelmet.

Kukkarengas ja neljä virkattua puuhelmeä, alimmat kukkarenkaan reunalla ilman välihelmeä. Reunoilla keskikokoiset ja pienet käsittelemättömät puuhelmet.Perhoskoru 15€/kpl:
Virkattu helmi, käsittelemättömät puuhelmet ja virkattu perhonen.


Rusettikoru 15€/kpl (saatavilla myös kolmen helmen mallina 17€/kpl):
 Virkattu helmi, käsittelemättömät puuhelmet ja virkattu rusetti. Inspiraatiokuvia:

 Neutraaleja, maanläheisiä värejä hakevalle


 Sinisen ystäville!

 Pinkkiä, pinkkiä, pinkkiä, ei koskaan liikaa pinkkiä

 Luumun ja liilan sävyjä, ihania syksyyn!

 Turvallista ja dramaattista mustaa!

 Herkkiä perhosia, nämä sopivat ihanasti myös lapsille!

 Vihreän ystävälle kirkasta tai murrettua sävyä
4 kommenttia:

 1. Vautsi!! Ihan mielettömän ihania koruja!! Haluisin tilata itselleni, miten se onnistuu :) -jannika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jannika! Sähköpostilla onnistuu tilaus, osoitteeni on omenapuunvarjossa@gmail.com

   Poista
 2. Onko koruilla CE-merkintää? Se pitää olla lastentarvikkeissa. Muuten näitä saa kutsua vain kaulakoruiksi

  VastaaPoista
 3. Mutta eikai nämä varsinaisesti lastentarvikkeita olekaan?

  VastaaPoista