keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kameran asusteet

Huomenna aamulla alkaa kahden päivän miniloma pääkaupunkiseudulla, tätä on kyllä niin odotettu! Pakkaamiset alkaa olla jo hyvällä mallilla, suunnitelmana lähteä puolityhjällä laukulla matkaan ja täydellä takaisin... Kameran muistikortti on tyhjennetty ja se on valmiina lähtöön ladattuna. Kameralle ei sopivaa pientä (ja sievää) suojapussia kaupasta löytynyt, joten sellainen oli tehtävä itse. Virkattu pussukka oli todella kiva ja nopea tehdä, eikä vetoketjun kiinnittäminenkään tuottanut odotuksista huolimatta minkäänlaisia ongelmia. Lankana pussukassa on Dropsin Muskat, koukun koko 3.00mm ja vetoketjun pituus 15cm.

 Idea kameran näköisestä pussukasta on Pinterestistä ja on vieläpä samaan tyyliin uuden kamerani kanssa. Jos olisi vielä tarkemmin halunnut mätsäävän, niin myös pussukan pohja olisi voinut olla valkoinen mutta itse halusin pääväriksi selkeästi mintun.Kamera tarvitsi myös rannenauhan, sillä jokapäiväisessä käytössä minulla ei ole tarvetta kameran mukana tulleelle kaulanauhalle. Rannenauhan virkkasin samalla omalla ohjeella kuin tuttinauhatkin ja värinä mikäs muukaan kuin uusi lempivärini minttu.Käsityöflow on ollut viime päivinä sen verran hyvässä vireessä, että postauksia tulossa ajastettuna myös loman aikana. Huomenna tulossa iso väripiristyspostaus korujen muodossa, joten kannattaa kurkkia!

2 kommenttia:

  1. Minäkin tarvitsisin digipokkarille pienen pussukan. Omassa käpäläsdäni ei puikko pysy, mutta taidan näyttää tätä kuvasarjaasi ystävälleni. Josko hän tekisi minulle tällaisen vaikka vaihtokauppana istutus ja puutarhatyöt:)

    VastaaPoista