torstai 16. huhtikuuta 2015

Snurre

Viimeinen kuvakooste Helsingistä ja luvassa jo aiemmin tuttu Snurre. Snurre oli muuttanut sitten syksyisen käynnin ja oli nyt lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Tunnelma oli pysynyt samana ja lähtiessä oli päällimmäisenä tunne, että voi kun tämä olisi lähempänä! Hyvänä järjestelyjänä oven vieressä on pöytä ja tuolit ostosseuralaiselle, sillä meni kyllä hetki jos toinenkin miettiessä, mitkä kerät olisivat juuri ne oikeat.Mietin pitkään Madelinetoshin lankaa, joka oli aivan superpehmeää mutta koska juuri sitä väriä mihin ihastuin ei ollut juuri nyt saatavilla oikeassa vahvuudessa, jäi ne odottamaan seuraavaa kertaa. Päädyin vanhaan tuttuun ihastukseen eli Louhittaren Luolan Ilmattariin. Tuntuu hassulle, että Oulussa ei ole saatavilla näitä ihania lankoja, jotka värjätään melkein samassa kaupungissa. Oululaiset lankakaupat hox hox, suosikaahan paikallista! 

Langoista on tarkoitus tehdä syksyksi uudet huivit, mutta ensin täytyy tehdä loppuun muutama muu huiviprojekti.

Seuraavalla kerralla onkin tiedossa sitten aivan erilainen reissu pääkaupunkiseudulle sillä silloin lentokone vaihtuu asuntoautoksi ja mukana ovat myös lapset sekä vanhempani. En malta odottaa!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä hyvältä tuolla Snurressa! moni siitä on jo hehkuttanut ja käynyt paikan päällä. Joskus vielä minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snurre on kyllä vierailemisen arvoinen paikka ja toinen on kuulemma Espoon Lankamaailma, joka vielä jäi minulla odottamaan pidempää reissua ja enemmän aikaa liikkeen etsinnöille

      Poista