tiistai 25. marraskuuta 2014

Unipuput

Joulumyyjäisiin matkaa pari muutakin pupua kuppikakku-pupujen lisäksi. Tässä neiti harmaa, jolla helmana viiden kulman isoäidin neliö piparkakkureunalla ja pupu omalla ohjeella. Silmät ovat turvasilmät, joten puput ovat turvalliset pienen ihmisen uniystäväksi. Rakkaalla lapsella taitaa olla monta nimeä, niin myös näillä. Ovatko nämä uniriepuja, unirättejä vai millä nimellä yleensä kutsutaan?

Ystävänsä on vaaleanpunainen luonnonvalkoisella rusetilla. Tällä pupulla neliö on kuusikulmainen, halusin vähän kokeilla kumpi olisi kauniimpi valmiina.

Pitäisi olla rohkea ja yrittää kirjailla kasvot pupuille, en ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa! Mutta pupuihin olen kyllä todella tyytyväinen, olihan nämäkin taas eräänlainen "pakko kokeilla vaikka kiire on"-kokeilu...

13 kommenttia:

 1. Ihania pupuja! Näistä olisi upeaa saada tarkempi ohje. Isoäidin neliö onnistuu, mutta miten tuo pää siihen tehdään ja mitä sen sisällä on... :0)

  -Niina H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kirjoitella ohjeen, on todella yksinkertaisia tehdä :)

   Poista
 2. Söpöläiset! Minustakin kirjonta tuntuu vaikealle, mutta pitäisi kai vaan kokeilla ja harjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on muitakin. Pitäisi ehkä tehdä joku harjoitusnaama, näihin valmiisiin on harmittava kokeilla, kun toistuva purkaminen näkyy työssä :(

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos SaarA! Toivottavasti näille löytyisi myös uusi koti viikonloppuna vaikka näyttäisivät kelpaavan myös omille lapsille :)

   Poista
 4. Voi, kun olisi ihana saada ohje ja virkata tämmöinen itsekin:')

  VastaaPoista