lauantai 15. marraskuuta 2014

Cupcake-puput

Joulumyyjäiset lähestyvät ja korujen lisäksi halusin sinne jotain suloista, pientä ja houkuttelevaa. Kiitos pitkien iltanukutusten minulla on ollut viime aikoina hyvin paljon aikaa nettisurffailuun pimeässä huoneessa kuopus liinassa nukkuen käsitöiden tekemisen sijaan ja pinterest on ollut niinä hetkinä paras ystäväni. Kun näin nämä ihanat Stuff Susie Made:n tekemät Kitty Cupcaket, olin myyty! Ohjetta en tosin päätynyt hyödyntämään yhtään, vaikka se ilmaisena olikin tarjolla.

Alkuperäisessä ohjeessa pupun vartalosta tehdään pieni pallo ja kupin sisus täytetään paperilla yhdistäen pupu liimalla kuppiin. Koska halusin, että nämä olisivat turvallisia lapsille leikkeihin eikä vain koristekäyttöön, tein pupuista niin isot, että ne sujahtavat kupin pohjalle tiiviisti ilman kiinnityksiä. Näin pupun voi napata kupista halattavaksi tai leikkiruokailuihin syötäväksi ja leikin lopuksi ne voi laittaa takaisin kuppiin. Pupuilla on turvasilmät, joten silmien irtoamistakaan ei tarvitse pelätä. Omilta lapsilta olen joutunut näitä piilottamaan, isot korvat houkuttelevat 1,5-vuotiaankin vielä hieman maistamaan ja hänet onkin nähty juoksemasta karkuun nauraen pupun korva suussa.

Vaikein osuus onkin edessä, eli hinnoittelu. Mitä sinä näistä olisit valmis maksamaan tai mitä suosittelisit yhdelle kuppikakku-pupulle hinnaksi?

10 kommenttia:

 1. Siis en kestä miten ihania! <3

  VastaaPoista
 2. Oi mitä söpöjä! Paljonko sulla menee näihin aikaa? Hinnoittelu on niin vaikea juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mitähän näihin menis, reilu tunti ehkä jos yhdellä istumalla tekisi? Nämä on tehty pääosin lapsia vahtiessa ja siinä taukoja tulee aivan liikaa ;)

   Poista
 3. Siis kuin söpöjä nämäkin on! No jos omalla lompakolla ajattelen, niin 12 e olis mun henk.koht kipuraja /kpl, mutta toisaalta 10 e /h työpalkkaa + tarpeet kuulostais vielä ihan kohtuulliselta pyynniltä. Mutta silloin ei taida tuo 12 e riittää. Hmm. Oon niin huono näissä. Riippuu niin ostajasta, miten se osaa käsityötä arvostaa. Mutta itselleen pitäs osata pyytää myös sitä tekopalkkaa, eli arvostaa omaa työtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Hinnoittelu on todella vaikeaa, mutta viikonloppuna se selviää, miten käy!

   Poista
 4. Söpömpiä ovat kuin alkuperäiset! :) hinnoittelun kanssa minäkin aina painin, yleensä aina liian halvalla lähtee. 😕 kun ei vaan muka kehtaa pyytää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Jenny, vertauksesi alkuperäiseen lämmitti todella mieltä!

   Poista