torstai 27. marraskuuta 2014

Pari yötä ja sitten se on menoa!

Kaksi yötä myyjäisiin ja mitäpä sitä muuta tekisi yhdentoista aikaan illalla kuin sommittelisi juuri sopivasti myyntipöydän kokoiselle pakastimelle tuotteita. Toive värikkäästä ja värikylläisestä pöydästä tulee toteutumaan ja siihen olen hyvin tyytyväinen. Siihen nähden, että aikaa valmistautua myyjäisiin oli kuukausi, niin olen kyllä tyytyväinen myös määrään. Sain apua anopilta ja äidiltäni, ilman heidän apuaan näitä olisi paljon vähemmän.

Huopaenkelit äitini käsialaa ja virkatut sydämet takana anopin tekemät suunnittelemallani mallilla. Vain kahdessa on nauhat, sillä unohdin täysin ne ostaa... Huomenna täytyykin suunnata kaupan kautta myyntipöydän laittoon!

Heijastavat sydämet ja tähdet omalla tarjottimellaan. Roikkuvia tuotteita varten yritämme viritellä pyykkinarun, joka toisi kivaa näyttävyyttä ja myös helpottaisi tuotteiden esillepanoa tuomalla niitä paremmin esille. Korutelineisiin olen tyytyväinen, rautaiset kukkatelineet ovat kuin tehdyt tähän hommaan. Koruissa pääpaino joulun väreissä, mutta yritin tehdä myös hyvin erilaisia vaihtoehtoja. Lasten rusettikorut ovat herkkuja, jännittää miten ne otetaan vastaan!

Virkatut keksit anopin käsialaa, piparit virkkasin itse eilisen aikana kun vihdoinkin tajusin, miten ne kannattaa tehdä saadakseen tasaisia pipareita. Joskus yksinkertainen asia voi olla aivan liian vaikea... Alkuperäinen tarkoitus oli laittaa piparit ja keksit mariskooleihin mutta niissä keksit jäivät aivan liiaksi pimentoon ja vain päällimmäiset olisivat näkyneet hyvin.

Pupulauma yhdessä koossa! Muistatteko ne aiemmin suunnittelemani pöllöt, no ne eivät sitten kuitenkaan päätyneet myyjäispöytään asti. Ehkä ensi vuonna?

Cupcake-puput valmiina uusiin koteihinsa

Pupuille tein eri värisiä rusetteja, vaikka oma suosikkini taitaa kuitenkin olla alkuperäinen vanha roosa.

(Pupukuvat kuvattu päivällä, sommittelukuvat illalla. Tarvitseeko edes mainita, että valoisampi vuodenaika saisi saapua nopeasti...)

4 kommenttia:

 1. Ihania! Mä voisin ostaa tuolta pöydältä vaikka mitä! Ehdottomasti vaaleanpunaisen pupurievun.
  -Niina H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupurievut (kuulostavatpa muuten aika raukoille näin ilmaistuna) menivät, mutta tilauksesta onnistuu kyllä samanlainen :)

   Poista
 2. Täällä odotellaan kuulumisia miten myyjäisissä meni. Mä en olisi varmasti voinut myyntipöytääsi ohittaa, jos olisin myyjäisiin päässyt. Musta tuntuu, että meiän vielä syntymätön vauva tahtois kovin tuommoisen uniriepu-pupun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kuulumiset kirjailtu nyt tuoreeltaan. Olihan se jännää! Pupurievut onnistuu tilauksesta, jos vauvan tahto kovin voimakkaaksi käy :)

   Poista