torstai 13. marraskuuta 2014

Virkatut piparit lapsille

 
Monessa blogissa on vilahdellut virkattuja keksejä ja ne ovat olleet myös minun tekolistallani pitkään. Tuntuu kyllä hassulta, että näin yksinkertainen asia tehdä odottaa tekoaan pitkään kun taas joku isotöisempi pääsee teon alle ja valmistuukin hyvin nopeasti. Koska nyt joulun lähestyessä piparit ovat päässeet meidän herkkuhetkiin, halusin virkata lapsille piparit myös leikkikeittiöön.

Lapset pistivät heti virkatut piparit suuhunsa luullen niitä oikeiksi ja pettyivät suuresti, kun herkku ei maistunutkaan samalle kuin ennen. Otin kohteliaisuutena, ulkonäkö siis ainakin heidän silmissään aidon veroinen! Nämä valmistuivat jo tovi sitten, mutta odottivat valoisampaa päivää kuvaamista varten. Syksyn pimeys ja sateet saisivat jo mennä, minä haluan valoa ja lunta!

Pupukin halusi päästä pipareiden kanssa samaan kuvaan, aikamoinen linssilude tuntuu olevan luonteeltaan... Lankana pipareissa Novitan Miami ja koukkuna 3.0mm. Tein pipareista kaksipuoleiset, vaikka aidoissa taitaakin olla selkeästi "nurja puoli" olemassa. Kuten oikeitakin pipareita, näitäkin pitää olla laatikollinen eikä vain muutamaa, joten kunhan messuhuuma laantuu niin näitä ilmestyy varmasti lisää!

4 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköisiä! Mun tars kans joskus tehdä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kiva tehdä välityönä ja massatuotantona vaikka joulupukin paketteihin!

   Poista
 2. Näyttävät kyllä syötävän ihanilta! Minäkin virkkasin viime vuonna lapsille pipareita ja osaan läpivirkkasin vielä kuorruteen. Jos haluat käydä vilkaisemassa, ne löytyy tuolta: http://katteinjalet.blogspot.fi/2013/12/piparkakut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkistä, tuo läpivirkkaus näyttää kivalle! Myyjäisversioihin ei enää ehdi kokeilla, mutta jospa seuraaviin :)

   Poista