maanantai 24. marraskuuta 2014

Koruvalmisteluja joulumyyjäisiin

Vajaa viikko aikaa joulumyyjäisiin ja todellinen viime hetken loppukiri on alkanut. Vieläkin myytävät tuotteet hakevat paikkaansa, jotain jää pois ja jotain tulee tilalle. Kaikesta kiireestä ja pienestä stressistäkin huolimatta nautin tästä ihan hirveästi, ja kaikki ajatukset on keskittynyt viikonlopun valmisteluun. Ranteissa tuntuu jatkuva virkkaus, mutta vielä ei ole tarvinnut edes villalankaa ranteiden ympärille kääriä... Pikaiset kuvaräpsyt valmisteluiden takaa oli kuitenkin pakko ottaa, vaikka harmaa päivä tekikin taas minulle suuret haasteensa. Mutta mm. tällaisia siis valmistunut blogihiljaisuuden aikana:

 Joulunpunaisia aikuisten koruja

Punaista löytyy kolmen helmen koruna ja viiden helmen mallina, jälkimmäistä myös polkkakarkki-väreissä!

Herkkuvärejäkin löytyy niitä kaipaaville, samoin rauhallista mustaa ja tosi kaunista harmaata.

 Eikä lapsiakaan ole unohdettu, myös heille löytyy uutta mallia, jossa pieni virkattu helmi ja rusetti. Minusta näistä tuli aika söpöjä, mitä mieltä te olette?

Ja toki myös vaaleanpunaista pienille prinsessoille parissa eri sävyssä.

Näiden lisäksi minulla on mm. iso kasa irtokorvaisia pupuja rusetteineen, liimausta odottavia huopaenkeleitä, päättelemistä odottavia heijastavia sydämiä (sekä tähtiä, jonka mallin kehitin n. 2h sitten...) ja muutamia yksittäistuotteita. Toki nyt valmistelujen aikaan lasten yöunet ovat katastrofaalisen huonoja ja flunssa näyttää tekevän paluunsa oltuaan reilun viikon poissa. Mutta jospa sitten jouluna terveitä...

Nyt takaisin koukun pariin, tähdet eivät valmistu itsekseen!

2 kommenttia:

  1. Huh, oletpa ollu tehokas! Mahdoton määrä koruja! Melkonen loppukiri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkään ei vielä ollut kaikki, neljä myytyäni oli pakko tehdä kymmenen lisää ;)

      Poista