lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kauniita kokonaisuuksia

 
Miten kauniita kuvia sainkaan asiakkaaltani koruista, aivan upeita väriyhdistelmiä ja mitä liinoja! Oschan Starry Night Raven on kyllä kiillollaan yksi juhlavimmista liinoista mitä olen nähnyt, mutta harmittavasti pellavaisena ei minun hartioilleni sopiva. Blogin bannerissa näkyykin vastaava puuvillainen Starry Night Midnight, joka oli kyllä niin kiva liina, että parempi etten kerro siitä enempää...

Pinkkiä ja vaaleanpunaista, pitsiä ja keijukaisia rakastava ei voi kuin huokailla miten ihana kokonaisuus näistä muodostuukaan. Liina on Natibabyn Flowerelli Peonies, 70% puuvillaa ja 30% silkkiä. Minulla on ollut Natibabyn silkkiliina ja ne ovat kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Ihan todella pehmeitä ja tukevia, koko kantoiän liinoja.

Lantiolaukut ovat Sannan käsialaa ja todella käytännöllisiä itsekin kantoliinailua harrastavan ihmisen suunnittelemia sekä valmistamia. Minullakin on tällainen farkkukuosinen, mutta nämä liinaversiot ovat kyllä aivan eri sarjassa! Mikäli oma lantiolaukku kiinnostaa, löytyy valikoima ainakin Facebookin Kantovälinekirpparilta. Kantovälineiden ostoa harkitsevalle erittäin hyödyllinen ryhmä, jossa löytyy liinoja, reppuja, tarvikkeita ja kantotakkeja todella laajalla hintaskaalalla aina edullisista perusliinoista käsinkudottuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti