tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ketuttaa

Cupcake-pupujen teosta on jo hetki ja pitkästä aikaa palasin idean pariin. Tällä kertaa kuitenkin aiheena jotain muuta kuin pupuja ja eläimeksi valikoitui kettu. Hain inspiraatiota mm. pinterestin kautta ja lähdin hakemaan ketulle samanlaista ilmettä kuin pupulle. Ensimmäisen ketun jälkeen mielessä pyöri monta asiaa, jotka halusin tehdä toisin ja toisesta tulikin jo paljon enemmän sen näköinen, mitä ajattelin. Vielä pyöreäkasvoinen vauvakettu, pienellä nenällä, pyöreillä nappisilmillä ja terävillä korvilla.
Ensimmäinen kettu on enemmän isäketun näköinen, kuin jo aikuiseksi kasvanut versio. Päästä tuli liian pieni kupin kokoon nähden ja mittasuhteet poikkeavat huomattavasti toisesta versiosta. Tykkään silti hänestäkin ja ajatuksena on tehdä isäketusta avaimenperä. Silmien sijoittelulla on todella suuri ero lopputuloksessa ja se näkyy tässä pusukuvassakin. Uudessa kamerassa löytyi hauska kollaasi-kuvaus, tätä täytyy kokeilla toistekin!

Kumpi on sinun suosikkisi, isä vai vauvakettu?

3 kommenttia:

  1. Vauvakettu on söpöliini! :) Onko nuilla turvasilmät, jos on ni mistähän niitä sais ostettua/tilattua? Minä oon virkkaamassa tytöille Anniina balleriinaa ja sille tarvisin turvasilmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molemmilla on turvasilmät. Turvasilmiä olen ostanut Helsingin Hobby pointista ja sitten tilannut donno-verkkokaupasta (donno.fi). Anniina on suloinen, pitääpä muistaa kurkkia milloin saat valmiiksi :)

      Poista