sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Sydämellisiä tuttinauhoja

Aiemmin valmistuneet tuttinauhat saivat jatkoa kahdella vaaleanpunaisella tuttinauhalla, näitä on kyllä tosi kiva tehdä korujen välillä. Tällä hetkellä energia ei muihin käsitöihin riitä, joten blogissakin aiheet pysyneet näissä samoissa aiheissa. Lämpöily jatkuu edelleen ja vaikkei lämpöä paljon ole, niin energian vähyydessä se kyllä näkyy. Useana päivänä on pitänyt päiväunet nukkua, että on jaksanut iltaan saakka. Lapset ei päiväunia ole enää nukkuneet, mutta onneksi miehen työn vuoksi on omat päiväunet silti onnistuneet.

Tänään valmistuneessa nauhassa on sydänklipsi, pinkki rusetti ja vaaleanpunainen nauha. Tämän nauhan purin ja tein uudelleen todella, todella monta kertaa ennen kuin sain siitä hyvän, en vain ymmärrä miten se muka olikin niin vaikeaa. Mulla on se paha tapa, etten koskaan merkkaile ylös miten teen näitä "omasta päästä" juttuja ja sitten kun niitä alkaa tekemään myöhemmin uudelleen, saa kovasti muistella mitenkäs se menikään.Aiemmin viikolla valmistui tuttinauha sydänklipsillä ja vaaleanpunaisella pitsinauhalla. Tätä nauhaa oli ihana tehdä, ja se onnistui kerrasta juuri sellaiseksi kuin olin toivonutkin. Samalla idealla valmistin tuttinauhan kummitytölleni ja muistin jopa ne ajatukset ja korjausideat, mitkä silloin jäi kaivelemaan mieltä. Tämä nauha matkasi vauvalahjaksi pienen, vastasyntyneen tyttövauvan vanhemmille.


Tuttinauhat olen tehnyt samoista langoista kuin korutkin, joten en voinut olla ottamatta kuvaa samansävyisen korun kanssa.

Juuri kun olin hankkinut ison kasan kivoja tuttinauha-tarvikkeita kuopukselle, hän päätti itse luopua tutistaan. Mitä tästä opimme, hanki kaikki kivat jutut heti eikä sitten kun se on jo melkein liian myöhäistä. Tuttinauhoja tulee siis varmasti näkymään jatkossakin ja jos oma tuttinauha kiinnostaa, niin laita viestiä omenapuunvarjossa@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti