maanantai 9. maaliskuuta 2015

Venka&Vinka

Menneellä viikolla vietin yhden illan tutustumassa sosiaalisen mediaan ja kurssi järjestettiin Venka & Vinkan käsityöaitalla. Vihdoin sain syyn avata oven, kun tähän asti oli tullut vain pyyhällettyä ohi. Iso osa tuotteista on valmistettu hyödyntäen kierrätysmateriaaleja, ja siihen ihastuin nähdessäni Venkan & Vinkan tuotteita joulumyyjäisissä ensimmäisen kerran. Aitta on täynnä erilaisia käsitöitä, persoonallisia ja omaleimaisia. Minun piti kiertää pieni aitta useampaan kertaan, jotta ehdin varmasti nähdä kaiken ja varmasti paljon jäi silti huomaamatta. Aitalla järjestetään myös kursseja sekä työpajoja, ja näitä aion itse seurailla jatkossa löytääkseni jälleen jotain itseäni kiinnostavaa.


Legot ja palapeli-aiheet ovat kyllä hauskoja, vaikka kyllä epäilen, että meillä saisi lapsilta suojautua jos kulkisi legopalikat korvissa...

 Vanhat markat ja pennit ovat saaneet uuden elämän useammassakin eri muodossa.


 Näissä oli heti jotain tuttua... Korvikset voisikin kokeilla joskus tehdä itselle, on aika kauniit!
Tölkkiklipsut uusiokäytössä. Vaikka näiden tekeminen suosittua onkin, itse en ole koskaan innostunut kokeilemaan.
Jos haluaa tietää missä Oulussa vierailevat turistit päiviään viettävät niin kannattaa suunnata torinrantaan. Siellä kuulee enemmän muita kieliä kuin Suomea, joten se on kuin pieni matka myös itselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti