tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ruusut yllättävästä paikasta

 (Kuva lainattu Designwest.fi)

 Olen haaveillut Greengaten peitosta valkoista sohvaamme suojaamaan sekä huoneeseen väriä tuomaan, mutta peiton ja minun välissä on ollut 120€ kokoinen hintalappu. Suosikkini heidän mallistostaan olisi yllä kuvassa oleva Coco White, jota on myös aiemmin ostamassani viirinauhassa. Kirppareilta olen yrittänyt etsiä sopivaa vanhaa täkkiä, mutta tuloksetta. En yleensä edes selaa Jyskin mainoslehteä, mutta jostain syystä eilen sen päätin kurkata läpi. Ihastuin lehdessä olleeseen värikkääseen, ruudulliseen peittoon ja pitihän se heti tänään lähteä hakemaan.

Yllätys olikin melkoinen kun avasin paketin ja huomasin peiton nurjan puolen, aivan täydellinen ruusuinen peitto! Peiton materiaali oli myös positiivinen yllätys, sillä odotin samanlaista liukasta kauheutta kuin pari vuotta sitten samasta paikasta hankkimani mutta tämä on hyvin puuvillaisen tuntuinen ja tukeva. Ja mikä parasta, peitto on tarjouksessa ja hintaa sille jää vain 17€. Voisiko siis sanoa, että en kuluttanut 17 euroa vaan säästin 103€!


Ostin myös harmaa-valkea -sävyisen peiton pesuvaraksi sekä vaihteluksi, ja toki yllätyksen jälkeen oli pakko avata tämäkin paketti heti. Sieltähän paljastui nurjalta puolelta upea harmaa-valkoinen ruusukuosi, jossa on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa. Lapset nappasivat peiton heti majaleikkeihinsä, joten taisi olla myös heille mieleinen. Etsintä ohi, meillä on täydelliset peitot!

Jyskistä löytyi myös muutakin väriä olohuoneeseen, mutta niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Olipa kyllä mahtavat löydöt! Pitäskö hakea itellekin, kun joka tapauksessa olis ajatus ostaa pari varapatjaa Jyskistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hae ihmeessä, nämähän olisi ihania kesävilttejä piknikillekin!

      Poista