perjantai 27. maaliskuuta 2015

Viikonloppua kohti

Aina ei aamulla tiedä, mitä kaikkea kivaa päivään tulee mahtumaan ja se oli kyllä tässä päivässä parasta. Pyykkipäivää piristämään saatiin vieraita ja lapset pääsi taas näyttämään kaikki taitonsa sekä temppunsa. Vaikka vauhtia on normaalistikin enemmän kuin tarpeeksi, saa vieraat aikaiseksi vielä extravirtapiikin. Illalla kauppareissun yhteydessä pääsin piipahtamaan Metsolassa ja sinne jäi kyllä niin ihanat Pupu Tupuna-pipot! Mutta ensin on maltettava odottaa uudet välikausipuvut kotiin ennen asusteiden hankinta.

Virkatut pehmot saivat kunnian olla päivän kuvauskohteena, sillä tähän kavalkaadiin minulla on suunnitteilla lisäystä. Vaaleanpunaisen pöllön ohje löytyy Prinsessajuttu-blogista, pupu ja nalle on tehty ohjetta soveltaen. Pikkupöllö omalla ohjeella, hänen musta kaverinsa tuntuu hävinneen paremmille oksille...

Viikonlopulle olisi sata ja yksi suunnitelmaa, saa nähdä mikä pääsee toteutukseen saakka. Ihanaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Prinsessajuttu-blogin ohjeet on kaikki niin ihania! Sieltä oon iteki oppinu virkkaamaan ja uskaltanu kokeilla kaikenlaista uutta :) Mitä lankaa oot näihin käyttäny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaisen pöllön lankaa en muista, mutta joku akryylilanka se oli, joka oli todella kamalaa virkattavaa. Pupu ja nalle on tehty Red heart Comfortista ja pieni pöllö Novitan Miamista.

   Poista
  2. Katselinkin, onko Miamia käytetty :) Ite tykkään Miamista juurikin sen pehmeyden vuoksi eikä hintakaan ole paha kyseisessä langassa. Värivaihtoehtojakin on mukavasti pastellinsävyissä. Tuo Red heart comfort on itelleni uus tuttavuus. Näyttävät kyllä ihanan pehmoisille <3

   Poista
 2. Mainioita ja niin hempeitä värejä! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Koitin kommentoida jo tuossa aiemmin, mutta en ole varma tuliko kommentti perille. Poista toinen, jos tulee tuplana! :) Mutta siis, aivan ihana tuo pupu! Pakko kokeilla, noita pöllöjä on tullut virkattua useampikin. Saako udella, miten olet tehnyt nuo pupun korvat? Saman verran silmukoita loppuun asti ja viimeisellä kierroksella kavennus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupun korvat on tehty lähes kuvailemallasi tavalla. Minulla oli korvissa 8 silmukkaa ja kahdella viimeisellä kerroksella kavensin molemmissa reunoissa kaksi silmukkaa yhteen. Pupu on hieman pienempi kuin alkuperäisen ohjeen pöllö, muistaakseni 24 silmukkaa koko leveys.

   Poista