sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Muumimukit lapsille sekä yksi pienen pieni palmuvehka

Lapset saivat eilen paljon ihania lahjoja, mutta nämä mukit jäivät erityisesti minun mieleeni. Minulla on muumimukit päivittäisessä käytössä enkä muita laseja käytä ollenkaan. Tokihan lapsetkin ovat niitä mukeikseen pyytäneet mutta kivilattia ehti koitua jo kahden huono-onnisen mukin kohtaloksi. Näistä erityisesti suurempi muki on kuin kopio malliltaan alkuperäisistä mutta ovat materiaaliltaan melamiinia, joten kestää isommatkin kolhut särkymättä. En ole nähnyt tällaisia aiemmin ja googlettamallakaan ei hirmuisesti tietoa löytynyt. Oletteko te törmänneet näihin jossain?

Vihersisustaminen jatkuu ja eräänlaisena heräteostona meille päätyikin hivenen suunniteltua suurempi palmuvehka. Kasvivalinta oli selkeä, sillä palmuvehkaa edes minä en ole saanut kuihtumaan. Olen kuullut sen elävän jopa pimeässä komerossa ja todistetusti se on hyvin anteeksiantavainen kasteluille, ja niiden unohduksille.


Kaupassa ruukku ei tuntunut yhtään omalle, siellä valaistuksessa näytti aivan vaaleansiniselle ja mietinkin, että tulikohan tehtyä paha virheostos kun ei mieleisempää löytynyt. Mutta luonnonvalossa ruukku on aivan täydellinen sekä väriltään että pinnaltaan! Suloinen, hempeä ja samalla myös hieman rosoinen pienine epätasaisuuksineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti