torstai 26. maaliskuuta 2015

Voiko sisustus olla koskaan valmis?

Kevätaurinko ja hohtava hanki toimi eilen loistavana taustana kuvaamiselle, kun siivouksen jälkeen piti nopeaa napata kuvat kerrankin leluttomasta olohuoneesta. Olohuoneen valtaa edelleen mintun sävyt ja uusin hankinta on matto Kodin1:sta. Nukkamatto kaipasi kevyempää vaihtoehtoa kesäksi ja uusi matto raikasti kokonaisilmettä toivotulla tavalla. Ei koskaan pitäisi sanoa sitä ääneen, mutta huone tuntuu nyt saaneen sitä tunnelmaa, jota olen lähtenyt sinne hakemaan eikä tunnu kaipaavan mitään isoja muutoksia. Pastellisävyinen huvikumpu, jossa on uutta ja vanhaa sekaisin sekä iloista leikkisyyttä.Lasten päiväunien jäädessä väliin ovat he jo ajoissa nukkumassa ja tuntui kummalliselta tulla pois nukuttamasta ulkona ollen vielä valoisaa. Kohta on taas aika siirtää kelloja, enkä halua edes ajatella mitä se tarkoittaa aamuherätysten osalta... Nyt kuitenkin maajussien ja tilauskorujen pariin!

5 kommenttia:

 1. Näyttää kepeän keväiseltä tykätään samoista sävyistä. 😊 Minulla on sama mietintö nukkamattojen kanssa.Jotain kevyempää pitäisi saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkamatot on kyllä ihania talvella, mutta näin kesää vasten tuntuvat todella raskailta.

   Poista
 2. W A U !! Oon aina ihaillut toisten silmää sisustaa. Oman kodin sisustus näyttää ei-niin-tarkkaan harkitulta :D Mutta mitkä/mistä nuo verhot on? Ihana kuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Verhot ovat Hemtexistä, alelöytö vain parillakympillä.

   Poista
 3. Ihana olohuone! Tulette ihastumaan meidän tapaan "sisustaa"... Mieeeeees! T

  VastaaPoista