tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tulilatva

Naistenpäivän kunniaksi ostin itselleni kukan ja herkkyydellään minut ihastutti kerrottu tulilatva. Tulilatvaa mainostetaan laiskan kastelijan kukkana, joten minulla on toivoa saada se elämään. Kukinnan luvataan kestävän 1-3kk ja kukan voi istuttaa myöhemmin myös ulos. Tavoitteena on saada se pysymään hengissä viikonlopun syntymäpäiviin asti, sen jälkeen kaikki on pelkkää plussaa.


Kukka ja sen uusi ruukku on Prismasta ja ruukkuun ihastuin heti. Kerrankin olen muodissa mukana ja nyt minullakin on jotain betonista valmistettua sisustuselementtinä. Kuin vahingossa ruukussa on perhosia, en valita!


Glitter jakoi kaikille asiakkailleen ruusuja ja täytyy sanoa, että tämä yksilö vaikuttaa kyllä kestävälle. Vielä parin päivän jälkeen meidän helteessä se on hivenen nupussa, joten tästä yllätyksestä saamme varmasti nauttia koko viikon.

Monen värisen ruusun joukosta sain juuri meille sopivan sävyn, ihana! Mutta vaikka kuinka ruusuista hetken nautinkin, en näe itseäni ostamassa (tai saamassa) kukkia joka viikko. Viikonlopulle voisi ehkä vielä jonkin kivan kimpun keittiöön hakea, vaikka viime vuonna ollut ilmapallokimppukin oli kyllä aika hauska.

Tunnistatteko muuten hänet, saanko esitellä herra minä-en-tarvitse-päiväunia? Kauppareissun päätteeksi nukahtaa silti mielellään autoon ja on helposti siirrettävissä vaatteiden riisumisen jälkeen sohvalle jatkamaan uniaan. Nukkuvassa lapsessa on kyllä jotain ekstrasuloista!

2 kommenttia:

  1. Ihanan herkkiä kuvia <3 ja suloinen pikku mies!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kukka on vieläkin hengissä, olen niiiin ylpeä!

      Poista