perjantai 13. maaliskuuta 2015

Perjantai 13.

En ole taikauskoinen mutta silti olin ihan tyytyväinen, että muistin vasta illalla tänään olevan perjantai 13. päivä. Kaikki ajatukset on huomisissa syntymäpäiväjuhlissa ja koko ajan on sellainen olo, että jotain todella tärkeää on unohtunut. Huomennapa sen viimeistään huomaa mikä se oli ja onneksi kaupat on auki... Mies toi kaupasta tulppaanit juhlia varten ja on kyllä niin kivan väriset! Pajunkissat löytyivät eilen päivälenkillä ja toivon todella, että ne pysyivät kauniina vielä huomiseen.
Pieni vilautus korupuolelta, tämä oli minusta niin ihana! Syklaami perhoskoru viidellä helmellä ei pääse yhtään oikeuksiinsa tässä kuvassa, väri on oikeasti paljon hehkuvampi. Kunhan synttärihulina laantuu viikonlopun jälkeen, niin pääsen näyttämään mm. uuden huivin mikä on vain odottanut kuvaamistaan jo pian pari viikkoa. Tässä vaiheessa tuntuu jo kuin olisi voiton puolella juhlajärjestelyissä vaikka todellinen loppurutistus onkin edessä vasta aamulla tarjoilujen osalta.


Koruntekijällä ei toki ole korua valmiina vielä huomiselle, joten nyt töihin, sillä uusi mekko kaipaa ehdottomasti samansävyisen korun kaveriksi!

4 kommenttia:

  1. Kaunis kimppu ja korukin on kivan värinen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi ja kauniita asioita! Pitaa tulla uudelleenkin vierailemaan <3 Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :)

    VastaaPoista