maanantai 30. maaliskuuta 2015

Keväisiä sävyjä

Pastelliset sävyt ja rusetit ovat minulle lähellä sydäntä, joten tämän tumma liila-mintunvihreä-valkean korun suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa oli erityisen mukavaa. Kolmen helmen rusettikorussa on lapselle paljon erilaista pintaa tunnusteltavana ja maisteltavana, ja on kaunis käytettäväksi niin arkena kuin juhlapäivinä.

Valkea perhonen sekä helmi ja vaaleanpunainen nauha, keveä koru niitä aitoja perhosia odotellen.

Virkattujen helmien määrä korussa vaikuttaa huomattavasti sen ulkonäköön, kumpi on sinun suosikkisi?Loppuun ihana värikimara, jossa mustassa nauhassa turkoosit, omenanvihreä ja pinkki nauha.

6 kommenttia:

 1. Tuo alin on minun suosikkini: ihanan pirteä ja keväinen! Pop- blogien kautta tupsahdin pirtsakkaan blogiisi ja aion jäädä lukijaksesi. Tulehan vastavierailulle Villa Kardemummaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tervetuloa! Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 2. Minä taas löysin tänne kun googletin imetyskoruja ja kantoliinoja ja voi että! Nuo korut on aivan ihania, mitä kautta niitä voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaukset onnistuvat sähköpostilla omenapuunvarjossa@gmail.com :)

   Poista
 3. Tyytyväinen asiakas kiittää! :-) Koru tuli tänään perille ja pääsi heti käyttöön. Tyttökin oli kovasti kiinnostunut ja sehän tässä (kauniin korun lisäksi) oli tarkoituskin.
  Suosittelen lämpimästi muillekin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina palautteestasi, piristi väsyneen mieltä juuri oikeaan aikaan!

   Poista