sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivän tandem

 
Joskus pitää vähän hassutella ja tänään hetken mielijohteesta kokeiltiin lasten kanssa tandemkantamista. Tästä tuli nyt vähän Tula-mainos, sillä esikoinen on takana Tulan taaperorepussa ja kuopus edessä Tulan Priya Orchid-liinassa. Edellisen kerran tandemia on kokeiltu toissavuoden jouluna, joten turhan usein ei tule treenailtua. Silloin molemmat olivat liinoissa, mutta tämä toimii hyvin myös repulla ja liinalla. Laitoin ensin esikoisen selkään repulla täysin normaalisti ja sen jälkeen pujottelin olkahihnoista liinan päät niin, että liinan keskimerkki tuli keskelle lapsen niskan kohtaa. Tähän tehdään samanlainen valmis peppupussin alku ja lapsen mentävä kolo kuin esim. kietaisuristisidonnassa tai masurepussa. Sen jälkeen lapsi liinaan ja kiristellään huolellisesti. Köydet viedään lapsen jalan päältä ja toisen alta samoin kuin kietaisuristissä ja viedään liinanpäät taakse. Solmun voi tehdä joko selän taakse tai tuoda liinanpäät eteen solmien ne lapsen pepun alle. Tähän riittäisi todella lyhytkin liina, oma seiskani ei todellakaan parhaimmillaan tässä ole. Esikoisella painoa n. 15kg ja kuopuksella 11kg, ja kuopuksen paino edessä itseasiassa tasapainottaa takana kannettavan painoa ja sidonta tuntuu yllättäen todella mukavalle. Uudesta Tulan repustamme tarkempaa juttua myöhemmin. Toiveita sen postauksen suhteen otan mielelläni vastaan, sillä reppupostaukset ovat olleet hyvin suosittuja ja Lenny Lambin Lace-reppu keräsi hurjasti ihastusta.

Kuopus intoutui pusuttelemaan kuvatessa, selvästi tykkäsi pitkästä aikaa olla liinalla edessä. Minulla on enää yksi liina jäljellä ja melkein viimeisenä pinoon tullut Priya sai kunnian jäädä viimeiseksi. Aivan huippumukava puuvillainen liina, johon rakastuin Tulan testikiertueella. Alussa eron huomasi selkeästi jo hyvin pehmenneeseen testiliinaan, mutta liina pehmeni todella nopeasti ilman hikisiä pehmityskiskomisia ja letityksiä. Pinta on kesyynnyttäänkin hieman tahkea kuvion ansiosta ja liinan jousto teki siitä minun suuren suosikin. Olen kantanut tällä 10 kiloista kuopusta syksyn sairaalareissulla tunteja, eikä liina painanut mistään vaikka omat lonkat meinasivatkin jo armoa pyydellä.

Koruale koko valikoimasta -15% on voimassa vielä tämän illan, joten nyt kannattaa hyödyntää alennus, joka koskee ensimmäistä kertaa myös tilauskoruja!

Naistenpäivän kunniaksi minäkin lähdin lahjomaan itseäni tarpeellisille ostoksille ja mukaan tarttui myös jotain pientä haaveiltua. Mutta nyt saunan lämmitykseen ja pillimehut kylmenemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti