lauantai 5. heinäkuuta 2014

Makuuhuone kesäkuntoon


Koska eilen emme päässeet ulos, oli sisäpäivä hyvä kuluttaa siivoamiseen ja samalla makuuhuone sai kokea pienen kesämuodonmuutoksen. Hyllykin saatiin vihdoin seinään kun pinnasängyn siirryttyä toiseen huoneeseen saimme sängyn oikeaan kohtaan. Sängynpeitto on monta vuotta vanha ja kulkenut muutosta toiseen mukana mutta käytössä se ei ole ollut moneen vuoteen. Nyt kuitenkin kaipasin jotain piristystä huoneeseen ja kaivoin peiton kätköistään esille. Ihan hauska, vaikka hieman rauhallisempi peittokaan ei olisi ollut pahitteeksi.

Kuopuksen sisustustarra siirrettiin jatkamaan paikkaansa pinnasängyn vieressä ja tilalle laitoin jo talvella hankitun tarran, jolle en aiemmin ole keksinyt paikkaa. Kunhan saan teetettyä lasten kuvia, niin tähän seinälle olisi suunnitteilla laittaa mm. hääkuva ja lapsista otettuja lempikuvia. Läpikäytäviä kuvia on tuhansia, joten projekti on odotellut aloitustaan jo pienen hetken...

Hyllyn päällä lempiesineitä, turvallisella korkeudella pieniltä vikkeliltä sormilta.


2 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma tuossa hyllyllä. Tarra näyttää kovin tutulta, bloggailen samanlaisesta alkuviikosta :D Ja pirteä tuo päiväpeitto, hyvin sopii kesäpiristykseksi makkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hansuli! Oma silmäkin on jo siihen tottunut, joten saa jäädä kesäksi :)

      Poista