keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Puhelimen aarteita


Ostin hetki sitten uuden puhelimen ja vihdoin maltoin opetella myös kuvien siirron koneelle. Pienenä motivaattorina toimi täyttynyt muisti esikoisen lainattua puhelinta kuvaamiseen muutamana päivänä. Hetkessä lähes 20 kuvaa minun kuvaamana ja n. 340 esikoisen otoksia... Tämä kuva on kuitenkin miehen ottama ja ehdottomasti yksi lempireppukuvistani.

Lenkillä pitkästä, pitkästä aikaa esikoisen vauvarattailla, joista en ole malttanut vielä luopua. Jälleenmyyntiarvoa olen tutkaillut ja ei ole sellainen summa, että kannattaisi pikkuvikaisen rattaan myyntiä kiirehtiä. Jos kuopus vielä näissä ensi talvena päiväuniaan nukkuisi ja sitten rattaat uuteen kotiin.

Esikoisen fiilistellessä rattaissaan kuopus matkasi jälleen wompatissa, meidän tämän kesän luottoväline.

Koruja on nyt jo valmiina iso satsi, illalla hinnoittelin valmiiksi ja huomenna myyntipöytään odottelemaan lauantain avajaisia. Jännittää ihan hirmuisesti minkälaisen vastaanoton korut saavat!

4 kommenttia:

 1. Kantamiskuvat on ihania!
  Hei, sunhan pitää avata Etsy-kauppa noille koruille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyypä tutustua siihen tarkemmin :) Ja jos sulla on kokemusta siellä myymisestä, niin saa auttaa!

   Poista
  2. Ei ole kokemusta, mutta ei sen pitäisi hankalaa olla... https://www.etsy.com/sell?ref=so_sell Tuonne vaan tutustumaan! Avajaisia odotellessa..! :)

   Poista
  3. Kävinkin jo lukemassa, kuulostaa pelottavan helpolle. Minäkö helposti suostuteltavissa uusiin ideoihin, ei suinkaan ;)

   Poista