sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Jotain vanhaa, ja jotain uutta


Näyttääkö tutulle? Siinähän se taas on, vanha tuttu pääkallohuivi mutta tällä kertaa Novitan Bambu-langasta, jota hamstrasin alekoreista. Kannatti muuten hamstrata, enää sitä ei ollut kerääkään jäljellä kun kaupassa käytiin. Kivaa virkattavaa, pehmoista eikä lähde langat erottumaan helposti.

Ja sitten sitä uutta... Anoppi soitti kauppareissulta löytäneensä minulle sopivaa Bambu-lankaa ja meni kyllä niin nappiin väri! En ymmärrä miten mulla on mennyt tämä väri aivan ohi, vaikka olen jokusenkin hetken noilla lankahyllyillä viettänyt. Tästä voisi tehdä jonkun herkemmän pitsihuivin, kunhan pääkallo on valmiina.

Olen useammassa blogissa lukenut, että Hemtex myy myös jonkun verran lankoja mutten ole itse niitä koskaan kokeillut. Haaparannan reissulla löysin noita ihania punaisia alekorista, hintaa hieman reilu 1€ puuvillalangalla ja koriinhan ne napsahti mukaan. Oli sitten tietenkin pakko käydä kurkkaamassa myös lähi-Hemtex ja sieltä löytyi mukaan tummansiniset kerät. Vielä en ole ehtinyt kokeilla, mutta näistä kahdeksasta kerästä tulisi jo vaikka mitä!

Käytiin lasten kanssa aamulla kahden tunnin kävelyreissu, muutama leikkikenttä kierrettiin ja kaikki kivet ihmeteltiin parhaat mukaan napaten. Siihen tukeva lounas ja molemmat nukkuvat päiväuniaan tyytyväisinä tällä hetkellä. Koruja on muutama tilauksessa, joten helmipussit esille ja töihin!

1 kommentti:

  1. Kivannäköinen huivi! Voi vitsi kun osaisi itsekin tehdä tuollaisia. Mun kärsivällisyys ei vaan riitä opetteluun.. ;D

    VastaaPoista