maanantai 7. heinäkuuta 2014

Wompat ainolanpuistossa

Yleensä kun liikumme lasten kanssa kotipihan ulkopuolelle retkeilemään, on mukana molemmille omat Wompat-reput. Esikoinen jaksaa jo aika hyvin kävellä, mutta kuopus matkaa repussaan. Näin pääsemme liikkumaan vapaammin kuin vaunujen kanssa, moni paikka olisi jäänyt käymättä ilman reppua! Ja jos esikoinen väsähtää, saa hänet nopeasti reppukyytiin lepäämään.

When we go out for a walk with the kids, we always have a Wompat-carrier for both kids with us. This way we can go freely without thinking where can we go because of the stroller. Our firstborn can walk really long walks, but if he get's tired, it is fast to take him to wompat for a little rest.

Kuopuksella 1v 2kk näissä kuvissa on välikokoinen reppu, mikä on suositeltu 1-3 vuotiaalle, vaatekokoa 86-92 -käyttävälle.  Hän tykkää pitää käsiään repun ulkopuolella, joten isompaa reppua ei hänelle voisi miettiä. Monesti kuulee mietittävän, että kannattaako vauvakokoisen jälkeen hankkia suoraan taaperokokoinen, mutta ainakin itse suosittelen välikokoista. Käyttöaika on varmasti riittävän pitkä ja mikä tärkeintä, reppu varmasti myös mukavampi käyttää. Wompatit olen hankkinut suoraan Liinalapselta omista kankaista.

Our youngest 1 year and 2 months old have in these pictures medium size- wompat which is recommended for 1-3 years old using a clothing size 86-92. He likes to have hands over the panel, so a bigger size wouldn't be an option for him. I recommend highly not to skip size directly from baby to toddler, if you are considering the right size for your little toddler. I have bought my Wompats direct from Wearababy using my own fabrics.


Sorsia kurkkimassa, olkapään yli näkee hyvin kun reppu on säädetty minimisäädöille. Minulla on molemmissa repuissa lisänä ylimääräiset säädettävät hihnat paneelin yläosassa, joilla varsinkin pienikokoinen kantaja saa repun tarpeeksi kireälle ja ne myös auttavat, jos haluat kantaa mahdollisimman ylhäällä. Näin reppu sopii myös niin pieni- kuin isompikokoiselle kantajalle, joten varmasti myös jälleenmyynti on helpompaa kun aika tulee luopua repusta.

He can easily see over my shoulder when the straps are all tighten. I have in my wompat's adjustable poly straps which are good if you are very little or if you like to carry really high on your back. This way the carrier also fits all sized parents and I think this will also help when you are selling your carrier. 

Koska tykkään kantaa korkealla, kiinnitän vyötäröremmin heti rintojen alapuolelle. Wompat on todella mukava kantajalle, ja sitä on helppo säätää kunhan remmien alkujäykkyys häviää.

Because I like to have baby high in my back, I have the waist band right under my breasts. Wompat is a really comfortable carrier and it is easy to adjust when the first stiffness of the straps is gone. 

Leikkipuiston sijaan linnut kiinnostivat odotetusti enemmän molempia lapsia ja nämä olivatkin tosi kesyjä tullen todella lähelle.

Our kids love birds so instead of the playground, we went looking for the really tame ducks. 

Kun matka ei jatku, voi vähän puraista paidan niskasta lisää vauhtia!

When it get's too boring, you can always have a little bite on mommys shirt if it would help to hurry up the stoppened walker.

Kun vauva ei ole perinteisesti ilman kantovälinettä lonkalla sylikannossa vaan repussa, jää kädet vapaaksi auttaa esikoista kiikkumaan sillan kaiteelle.

When hands free from the baby, I could help the other to climb to the handrailing of the bridge.

Ainolanpuisto on ehdottomasti kesän kivoimpia vierailupaikkoja, siellä voisi viettää vaikka koko päivän!

Ainolanpuisto is one of the nicest places to visit in the summer, we could spend the hole day here!

Postaus toteutettu yhteistyössä Liinalapsen kanssa

2 kommenttia:

  1. Tuo teidän Wompat on niin kaunis! Ihailen sitä joka kerta, kun se näkyy kuvissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seidi! Se on aivan ihana, tykkään itsekin hirmuisesti. Voi kun nuo lapset ei kasvaisi, tai voi kun repun voisi taikoa isommaksi lapsen kasvaessa :)

      Poista