keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lintubongarit ja yksi rokotuskipeä

Meillä vierailee pihalla päivittäin useampi lintulaji mutta yksi on lasten mielestä se kaikista jännin ja se on fasaani. Näitä ei voi olla huomaamatta, sillä tykkäävät pitää myös meteliä itsestään huudon kuuluessa kauas. Vielä en ole onnistunut kuvamaan kunnolla ulkona, tänään taas yritys kuvata ikkunan läpi.

Auttaisikohan keväinen ikkunanpesu saamaan vähän kirkkaampia kuvia myös ikkunan läpi...

Esikoinen sai kurkkia lintua liinakyydistä, uuden sidonnan harjoittelut olivat meneillään bongatessamme pihalle saapuneen lintuvieraan. Minä olen niitä, joiden täytyy tehdä kymmeniä toistoja ja harjoitteluja ennen kuin uudet sidonnat oikeasti onnistuvat. Voin siis luvata, että jos minäkin opin, niin oppii kuka tahansa ;)

Kuopus sai eilen 1v-rokotukset ja oli koko illan hyvin kipeä reisistään, ressukka... Liinakyydissä viihtyi pitkään, varsinkin kun sai liinakorun ihmeteltäväksi ja tutkittavaksi.

Koru on turvallinen myös maisteluun! Korussa on puuhelmiä ja osaan on virkattu päällinen, ketju myös virkattu. Virkatut helmet ovat kuopuksen suosikit, minun taas tuo suuri rengas. Ipanaisella näytti olevan näitä ihanissa kesäväreissä, mutta oma ajatus olisi etsiä sopivia myrkyttömiä puuhelmiä ja tehdä muutama itse. Jos tiedät mistä sopivia helmiä saisi hankittua, kerrothan vinkkisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti