maanantai 21. huhtikuuta 2014

Metsäretkellä

Eilen nautittiin koko perhe aurinkoisesta ilmasta, aamulla ulkoiltiin leikkikentällä ja illalla käytiin metsäretkellä. Esikoinen rakastaa metsässä kävelyä, ja meillä lähteekin ihan kotipihan vierestä pitkä kuntopolku/hiihtolatu. Yksi iso kriteeri taloa ostaessamme oli, että lähellä täytyy olla hyvät ulkoilumaastot ja oli kyllä hyvä, että siitä toiveesta pidettiin myös kiinni.

Kuopus matkasi uudessa Wompatissaan, jota on nyt testailtu muutaman päivän ajan. Kuopus ei viihdy hereillä ollessaan vaunuissa kauaa, joten meille molemmille hyvin istuva reppu tuo paljon lisää ulkoilumahdollisuuksia. Hieman säätöjen hakua on vielä edessä, mutta jo nyt sain kantokorkeuden mukavammaksi kuin kinderpackilla, soljet eivät paina ja mikä parasta, reppu on ihan meidän näköinen!

Teetin repun Kokadin Diorite Stars-liinasta, jota minulle jäi vielä n. nelosen mittainen liinapätkä. Välikokoinen reppu on juuri vuoden täyttävälle sopivan kokoinen ja reppuun otin olkahihnoihin lisäsäädöt, jotta ne olisivat sekä minulle sekä miehelle säädettävissä sopivaksi. Erona meiltä jo löytyvään taaperokokoiseen on siinä, että tähän valitsin puuvillaiset hihnat ja vyötärön vakosametin sijaan. Hieman ovat alkuun jäykemmän oloiset, mielenkiintoista nähdä miten muotoutuvat käytössä mutta hyvin positiiviset alkuvaikutelmat.

2 kommenttia:

 1. Kaunis reppu! Mä olen niin ihastunut tuohon Kokadin kuosiin. Harmillisen vähän vaan näkyy lyhyempiä myynnissä, usein 6 tai 7..

  nimim. Mun pitkä liina on max. 5. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä päätyykö minun nelonen pian myyntiin, sama kuosi liinana ja reppuna on ehkä vähän liikaa jopa tälle tähtifanille :)

   Poista