keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Odotettu lyhäri-Chunky saapui


Nyt tuli sitten ystävänpäivä, syntymäpäivä, hääpäivä ja äitienpäivä yhtäaikaa kun eilen mies toi illalla töistä tullessaan Chunky Slings-kantoliinan, pituus 3. Täältä voit kurkata sen minulta jo löytyvän pitkän liinan samalta valmistajalta. Kyseessä on slimmiin syklaamin loimeen tehty liina, johon valitsin itse kuteeksi luumun värisen puuvillan. Ensimmäiset kantokokemukset ovat takana ja ihana liina, eikä vaadi kovin paljon kesyttelyä.

Hieman löysäksi jäänyt sidonta mutta liinan väri näkyy kauniisti, ja mikä kiilto vaikka on "vain" puuvillaa!

Toiveena oli keskimerkki, joka sulautuisi kauniisti liinan väreihin ja Raisa onnistui kyllä täydellisesti. Taitaa minun liinamaku värien puolesta olla tiedossa :)

Selvästi ohuempi harteilla kuin normaaliin, paksumpaan loimeen tehty Chunky. Ihana tämäkin, käsinkudotuissa on ihan eri tuntuma konekudottuihin verrattuna!

Solmu jo sen kertoo, että nyt ei ole paksukaisesta Chunkysta kyse, sillä solmu on hyvin maltillisen kokoinen. Kyydissä "Peppi Pitkätossu"-tyylin esikoinen, hyvin keikkuu ja pystyy suoristelemaan jalkoja halutessaan.

Mikä parasta, tämä toimii mainiosti ns. kaulaliinalyhärinä eli voi hyvin käyttää kaulaliinana ja napata tarvittaessa käyttöön.

Vertailuna paksukais-puuvillainen Chunky alla ja uusi slimmin loimen päällä.

Slimmin loimen liinassa Rondo-kuvio on hivenen pienempi kuin peruspaksuisessa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Vähän kyllä jännitti lyhärin väri, olen todella huono suunnittelemaan väriyhdistelmiä liinoihin. Jotenkin vaikea nähdä se lopputulos suunnitellessa...

      Poista