tiistai 1. huhtikuuta 2014

Meidän koti, osa 4: Lastenhuone


Lastenhuone on se huone meillä, joka ensimmäisenä aamulla näyttää kuin pommi olisi räjähtänyt ja joka illan viimeisinä sekuntteina yritetään nopeasti salaa siivota, etteivät ahkerat apulaiset enää ehtisi siellä pyörähtää. Lapset saivat leikkihuoneekseen talon suurimman huoneen, sillä hehän enemmän aikaa omassa huoneessaan viettävät kuin me aikuiset. Verhot, matto sekä lamppu matkasivat huoneeseen jo edellisestä kodista, joten ne määrittelivät hyvin pitkälti huoneen tunnelman. Edellisessä kodissa meillä oli pienikuvioinen tähtitapetti, nyt isolle seinälle pääsivät suuret tähdet. Verhoja hain aikanaan pitkään, mikään ei tuntunut kivalle ja sellaiselle, joka voisi kuosina miellyttää pitkään. Finlaysonin Avaruus-Aappa oli rakkautta ensi silmäyksellä ja haluaisin huoneeseen lisää avaruusteemaa diy-tyyliin toteutettuna. Sama tähtimatto löytyy pyöreänä eteisestä.


Esikoisen sänky on vuorattu pehmeillä peitoilla ja vanhoilla äitiyspakkauksen makuupusseilla. Hän on hyvin levoton nukkuja ja tykkää nukkua ihan pienellä kerällä sängyn nurkassa, heräten heti jos pehmusteet ovat hävinneet.


Yöunia rauhoittamassa aina tarvittaessa ilmankostutin, joka oli ihan ehdoton kovien pakkasten aikaan ja todella loistava myös flunssan vaivatessa. L-lamppu on uusin hankinta huoneeseen ja Pentikin pupuja löytyy täältäkin. Molemmilla lapsilla on kaksi pupua, kaikki lahjaksi saatuja vauva-aikana.


Ja vain sekuntti myöhemmin oli jo leikit täydessä vauhdissa... Mutta tältähän sen lastenhuoneen kuuluukin näyttää, tämä huone on tehty leikkejä varten!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, se on myös tällaisen tähtifanin mieleen ;)

   Poista
 2. Ihania tähtijuttuja, ne on meilläkin IN! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa tietää, että meitä on muitakin :) Sitten olenkin pulassa kun tähdet ei enää olekaan omaan makuun mukavia, niitä kun löytyy vähän joka puolelta ;)

   Poista