perjantai 27. helmikuuta 2015

Kuvausboksi

Korujen kuvaaminen mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa on aina yhdenlainen haasteensa ja sen ratkaisemiseksi hankin jo syksyllä kuvauslaatikon kera lisävalojen. Edellisellä omistajallaan oli käyttämättä jäänyt ja niin meinasi tapahtua myös minulle. En vain millään saanut sitä koottua oikein ja niin laatikko jäi pölyttymään laukkuunsa. Pari päivää sitten se kuitenkin kaivettiin koloistaan ja isäni avustuksella saatiin oikeaoppisesti koottuakin. Valojen suuntaaminen on vielä oma haasteensa eikä taustakankaan silityskään pahaa tekisi. Ongelmansa on myös siinä, että korut tulisi saada pystympään, jotta ne saisi kuvattua oikeasta kuvakulmasta. Tarvitsisin ehdottomasti sellaisen "irtopään", jonka kaulalle asetella korut kauniisti. Millähän hakusanoilla sellaista osaisi hakea, vinkkejä?

Välllä onnistuttiin saamaan jo tarkkuudet hyvin kohdalleen mutta voimakkaat varjot häiritsevät kyllä itseäni kuvissa liian paljon. Mutta huomaattekos korussa jotain uutta, eli valkeat helmet! Koruihin on tulossa vaihtoehdoiksi käsittelemättömille helmille valkeita sekä mustia helmiä. Käsiteltyjä helmiä suosittelen käytettäväksi lasten kanssa, jotka eivät enää koruja suuhunsa pistä vaan tunnustelu riittää. Helmien maali on myrkytöntä mutta maalipinta toki kärsii hampaiden jäljistä.

Vaaleanpunainen kukkarengas huutelee minulle koko ajan myytävien joukosta tahtovansa päästä omaan korupinooni, joka ei kovin pieni ole ollut enää pitkään aikaan. Suutarin lapsella todellakin on kenkiä...

3 kommenttia:

 1. Kannattaa ebaysta katsella niitä irtopäitä, ainakin niitä mannekiinijalkoja saa naurettavan halvalla :)

  VastaaPoista
 2. Ebayssa jo seikkailinkin mutta mikähän ihme sellaisen pään nimi on englanniksi...

  VastaaPoista
 3. http://craftdiscoveries.tumblr.com/post/56394714908/diy-necklace-display

  Tässä Pinterestistä joskus bongaamani idea DIY necklace display -nimellä.

  VastaaPoista