keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Rusetteja aikuisille, nyt niitä saa!

Sairastupa jatkaa tasaista sairastamista ja kun yksi paranee, niin toisella se alkaa... Onneksi vähillä oireilla päästään mutta sisätilat alkaa käydä jo vähän liian tutuksi. Onneksi on korut piristämässä ja tuomassa muuta ajateltavaa. Tässä uusimpia tilaustöitä, joita yritän ehtiä päivittää tänään myös facebookin puolelle. Mukana uusia malleja ja se vihjailemani rusettikorukin valmistui asiakkaan toivomana.

Sirompaan korumakuun on nyt saatavilla vanhasta tutusta perhosmallista uusi rusetillinen versio. Rusetteja on näkynyt aiemmin lasten koruissa ja vihdoin niitä löytyy myös aikuisten korumitassa. Minusta tästä tuli todella suloinen, mitä mieltä te olette? Tässä korussa väreinä musta ja valkoinen, aina toimiva yhdistelmä.

Korumallit on muokattavissa toiveiden mukaan ja tässä tilaajan toiveesta kukkarengas kahdella virkatulla helmellä. Väreinä korussa on tumma luumu ja vaalea harmaa.

Arvonnan voittaja sai valita korun oman mielensä mukaan ja tällainen hänelle matkasi. Mustassa nauhassa turkoosit, omenanvihreät ja pinkki helmi.

 Kaksi korua erilaisiin tunnetiloihin, päiviin ja asuihin.

Tämä väriyhdistelmä oli ensimmäinen ikinä tekemäni kukkarengas-malli ja näin kevättä kohden erityisen herkku! Väreinä pinkki ja vaaleanpunainen.

 Viiden helmen korussa väreinä tumma ruskea ja beige. 


Nyt äkkiä facebookin päivityksen pariin ennen kuin muksut herää... Terveempää keskiviikkoa teille!

3 kommenttia:

  1. En voi vieläkään muuta kuin ihastella korujasi. Aivan ihania. <3

    VastaaPoista
  2. Nää on kyllä hienoja. Virkkailin itsekkin ystävälle lahjaksi kukkarenkaan ja pallokorun,muttei lanka ollut paras mahdollinen ja jälkikään ollenkaan näin siistiä kuin sinulla. Harjoitus tekee mestarin,kyllä sun kädenjäljestä näkee että olet näitä virkannut jo paaaljon,todella laadukkaan näköisiä ovat!

    VastaaPoista