maanantai 23. helmikuuta 2015

Tilauksia viikonlopulta

 
Energiatasot edelleen vähissä ja ne mitä on jäljellä illalla lasten mentyä nukkumaan, käytän korujen tekemiseen. Kukkarenkaisiin on tulossa muutosta kunhan saisin kaikki vaihtoehdot pähkäiltyä. Toivomusta on tullut pienemmästä renkaasta ja tätä yritän nyt toteuttaa.



 Petroolissa nauhassa käsittelemätön puurengas sekä turkoosit ja petroolit helmet.

 Turkoosissa nauhassa turkoosi-petrooli kukkarengas sekä petroolit helmet.

Tummanruskeassa nauhassa tummanruskea-tumma vihreä kukkarengas.




Omenanvihreässä nauhassa vaalea oranssi kukkarengas ja omenanvihreät helmet.




Tutut tummanharmaat ja valkeat kukkarenkaat, yksi suosituimmista korumalleista tällä hetkellä.




Vaaleanpunainen puuhelmi, pinkki perhonen ja valkea nauha.












Blogger heittelee sivun asetuksia miten sattuu, toivon että asettuisit itsestään kun ei omat kokeilut korjata auta asiaa...

4 kommenttia:

 1. Saanko kysyä mikä on lanka mitä näissä käytät? Kävin Oulun lankamailmassa kysymässä "vauvaturvallista"- lankaa (eli sellaista mitä saa imeskellä ja joka kestää käytössä hyvänä) tarkoituksena virkata kummitytölleni pehmoeläin lahjaksi. Sain vastaukseksi "ei sellaista ole olemassa muutakuin värjäämätön puuvilla". En kuitenkaan haluaisi tehdä niin väritöntä vauvalelua joten muistin korusi ja ajattelin kysyä sinulta. Näiden korujen kun ymmärsin olevan "imeskelykelpoisia"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että sait odottaa vastausta hetken, toivottavasti tämä vielä sinut tavoittaa! Turvallinen valinta olisi ökotex-merkityt langat, tässä kopio Garn studion sivuilta:
   "Mitä tarkoittaa “Öko-Tex® sertifiointi”?

   Öko-Tex® Standardi 100 esiteltiin 1990-luvun alussa. Tämä on myrkytön vaihtoehto, joka ei vaaranna terveyttä. Öko-Tex® Standardi 100 on maailmanlaajuinen tekstiilien raaka-aineiden testaus- ja sertifiointijärjestelmä kaikissa tuotantoprosessin vaiheissa. Haitta-aineiden testaus käsittää aineita, joita on kielletty tai säädetty lain mukaisesti, kemikaaleja joita tiedetään olevan terveydelle haitallisia sekä rajoituksia joita sisällytetään varotoimina terveyden ylläpitämiseksi."

   Oulusta näitä löytyy ainakin kärkkäiseltä Drops muskat, joka on merseroitua puuvillaa. Lankamaailman valikoimasta en osaa sanoa sopivaa, mutta muskatista olen itse tehnyt mm. virkatun ponin, viirinauhan ym.

   Poista