perjantai 6. helmikuuta 2015

Viikonloppua kohti

Aurinko paistaa kunnolla pitkään aikaan ja miten ollakaan, itse istuin aamupäivän sisällä kuumeisena lasten ulkoillessa isänsä kanssa. Väärin, niin väärin! Näin päiväunien aikaan onkin hyvä aika yrittää säädä automaattista "kuvien parannusta" pois käytöstä saaden vain aina epäonnistuneita yrityksiä palauttaa kuvakansio. Ehkäpä se tästä, sekä kuume, että asetukset. Juuri nyt en osaa päättää kumpi niistä harmittaa minua enemmän...

Kevään ensimmäiset tulppaanit hankittu, hanhi alkaa näyttää niiden rinnalla jo vähän liian jouluisalle punaisen rusettinsa kera. Uudet (eli kaapista kaivetut) kynttilät saivat alustakseen Kastehelmi-sarjan kakkuvadin. Liian kaunis vati vain ollakseen esillä juhlapöydässä muutaman kerran vuodessa, näin saan nauttia siitä joka päivä!

Toiset toivovat viikonlopuksi kukkia kaupasta, minä toivoin lankaa ja aika herkkuja sainkin. Novitan sateenkaari on niin ihana pirteys kevääseen ja minulla onkin jo anopilta saadusta vanhan erän langasta olevat villasukat melkein valmiina. Jännä nähdä onko tämä uusi erä samanlaista nyt kun pääsee suoraan vertamaan. Vaaleampi vaahtokarkki on niin minun mieleistä, herkkää ja hempeää. Siitä saisi ihanat polvisukat, eli ei kun kivaa mallia etsimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti