tiistai 20. tammikuuta 2015

Vanhaa uutta

 
Pakkaspäivät ovat tuoneet mukanaan myös auringon ja sitä ihmettä on lasten kanssa ikkunasta ihailtu. Eilen vielä ulkoiltiin kun pakkasta oli -12 mutta nämä kahdenkymmenen pakkaset saavat kyllä meidät kaivautumaan sisätiloihin ja lämmittämään leivinuunia. Talvella torkkupeitoille on aina käyttöä ja olen haaveillut Greengaten ihanista suurista peitoista. Tiukan budjetin kera ei kuitenkaan sellaisia haaveista huolimatta hankita ja yhtäkkiä muistin äidiltäni löytyvän vanhan junioripeiton, jonka värit sopisivat meille hyvin. Peitto on käytössä nuhjaantunut pehmeäksi ja oikein kutsuu nukkumaan päiväunia. Luulenpa, että tänään siitä rakennetaan myös Palomies Samin paloasema, Sami on meillä todellinen hitti tällä hetkellä!

Äidin mukana meille tuli myös mummoni vanha maljakko, joka on minusta aivan täydellisesti meille sopiva. Seuraavalla kauppareissulla tähän täytyy kyllä kukkia hankkia, ehkä muutama kevään ensimmäinen tulppaani?
Hetken hiljaisuus vielä kun lapset nukkuu päiväuniaan, näistä pienistä hiljaisista hetkistä keskellä päivää minä nautin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti