lauantai 3. tammikuuta 2015

Ketut ja ilvekset vihdoin käytössä!

Muistatteko vielä Iloisen Kettuliinin paidat ja minun sekä esikoisen ihastuksen niihin? Joulupukin vierailun myötä saimme paidat vihdoin käyttöön ja onhan ne kyllä ihanat. Ja mikä tärkeintä, paidat ovat mieluisat myös lapsille. Kuopuskin innostui papalle paitaansa esittelemään ja vaatteista innostuminen ei ole hänelle tyypillistä.

Kuopuksen paita on 86/92 ja paidat ovat enemmän reiluja kuin nafteja, mikä on aina positiivista. Ilvespaidassa sujui myös lempipuuha, eli lukeminen. Tahti sivujen kääntämisessä on sen verran kova, ettei tarinaa ehdi kukaan hänelle lukea mutta ehkä kuopus on enemmän visuaalinen oppija...

Kettupaita aiheutti edelleen esikoisessa yhtä suuren ihastuksen kuin paitaa rekistä valitessa. Esikoisella koko 98/104 ja kasvunvaraa löytyy hänelläkin, mutta pitkien resorien myötä hihat on helppo lyhentää kääntämällä. Näitä paitoja ei tulla säästelemään ja ihailemaan kaapin hyllyllä, vaan pääsevät sinne minne kuuluvatkin eli päälle mukaan leikkeihin ja touhuihin. Junaradat on meillä olleet kovassa käytössä joulupukin tuotua muutaman patterijunan ja ison kasan uusia ratapalasia, ja olipas pukki sellaisen osannut mummun ja papan luokin viedä... Kyllä se on viisas mies tuo joulupukki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti