perjantai 30. tammikuuta 2015

Punaisten lappujen ideoimat

Monessa blogissa tunnutaan viettävän lankalaihista, jossa tarkoituksena on olla ostamatta uusia lankoja ja käyttää vain vanhoja kaapista jo löytyviä keriä. Minäkin mietin sitä, ja tässä seuraavan päivän tulos viikon takaa... En vain voi vastustaa punaisia lappuja ja tuo Woolin ihana mintunvihreä sävy aivan huusi, että osta minut! Kaikelle on jo suunnitelmatkin valmiina, joten ei hätää. Woolista tulee huivi, ja jotain vielä extrakivaa, koska löysin siihen tänään (alekorista toki myös) kaveriksi valkeaa ja vaaleaa harmaata. Eikö kuulosta ihan raitahuiville?


Novitan bambu on on yksi suosikkilankojani ja näistä on jo aloiteltu tekemään hieman erilaista viirinauhaa. Olen siitä aivan innoissani, mutta täytyy hetki odottaa, että ehdin saada sen valmiiksi.


Ja alla muutama kerä Novitan Miamia. Muistatteko vielä Cupcake-puput? Minulle ei jäänyt yhtään niitä joulumyyjäisistä jäljelle, ja sehän täytyy nyt korjata. Ostin vaaleansini-pilkkuisia kuppejakin, jotta saan pariskunnan tehtyä.

Pieni vilautus tilauskorusta, joka valmistui viime yönä. Tummanruskeaa ja valkoista viiden helmen muodossa, klassinen ja helposti yhdisteltävä väritys. Tämä koru menee vauvalahjaksi tuoreelle äidille. Imetyskoru on varmasti erilainen ja persoonallinen lahja, joka on vielä merkityksessään vähän tuntematon monelle. Jos siis mietityttää, mitä ostaa äidille, jolla "on jo kaikkea", niin tässä yksi idea!

4 kommenttia:

 1. Punaisiin lappuihin minäkin olen heikkona.. Kuinka ne voivatkaan olla niin vastustamattomia. :D Eksyin blogiisi viime postauksesi vuoksi, ihan mielenkiinnosta, että MIKÄ on imetyskoru, ja nyt olen tullut siihen tulokseen, että tavattoman kauniitahan nuo ovat. Niin klassisen kauniita, ilman mitään härpäkkeitä. :)

  - Tytti / http://kasityoelamaa.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tytti! Ja helpottavaa kuulla, että meitä on muitakin lappuheikkoja... Langoissa punaiset laput on erityisen vaarallisia, mutta ehkä sen voi ajatella säästönä ;)

   Poista
 2. Nämä sinun kaulakorut on kyllä tosi sieviä :)

  VastaaPoista