sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uutta hyllytilaa, tätä on kaivattu!

Yleensä kirpparilta löytyy vaatteita tai leluja lapsille, mutta joskus löydöt yllättävät. Meillä oli pari viikkoa pöytä paikallisella kirpparilla ja eräällä siivouskerralla silmät eivät voineet olla osumatta viereisen pöydän alatasolla pilkottavaan hyllyyn. Hetki piti miettiä ja toinenkin, että minne se meillä mahtuisi. Edullisen hintansa vuoksi sitten päätin ostaa vaikkei varmaa paikkaa vielä mielessä ollutkaan. Keittiössä tälle olisi luonnollisin paikka, mutta koska meillä ei edes ole keittiössä seinäpätkää, joka olisi hyllyn kokoinen, ei sitä voinut edes miettiä. Lopulta hylly löysi paikkansa keinutuolin takaa ja nyt minulla on vihdoin lehtihylly sekä pieni paikka korkealla kaikelle kivalle.

Olen kaivannut hyllytilaa lasitavaroille ja ensi viikolla onkin vuorossa kivoin osuus eli sommittelu ja tavaroiden valinta. Esikoinen asetteli hyllylle pikkuautojaan mutta oma ajatukseni on jotain aivan muuta. Nyt piti muutama tavara hyllylle laittaa, ettei se ihan tyhjyyttään nököttäisi. Viikonloppuumme kuului kahdet lasten synttärijuhlat ja jopa näin vieraille juhlaväsymys tuli tutuksi kiitos väliin jääneiden päiväunien sekä makean syönnin.

Mailegin heppa kaipaisi jo paikkaansa, löytäisikö se pysyvän paikan hyllystä... Kuten kuvasta näkyy hyllyn maalipinta on vähän rapistunut ja mietinkin jo hyllyn maalaamista, mutta annetaan sen nyt nököttää hetken paikallaan. Ehkä hylly vielä kertoo minkä värinen se haluaisi olla, minä kun en ole tarpeeksi kivaa ideaa vielä saanut. Houkuttelevinta olisi maalata se mintunvihreällä, mikä on uusin väri-innostukseni.

Minkä väriseksi sinä hyllyn maalaisit vai jättäisitkö nykyiseen tilaansa?

6 kommenttia:

 1. Minä pelastin vähän samantyylisen (alhaalla vielä pienet vetolaatikot) kesällä kirpparilta. Olen tuskaillut ettei se oikein meilläkään keittiöön sovi, mutta jostain syystä,en ole päässyt ajatuksissani riittävän pitkälle, että oisin hoksannut käyttää sitä muualla :D kiitokset ideasta! Saattaakin olla että pääsee meilläkin vielä joku päivä seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tämä inspiroi sinua :) Minä pyöritin hyllyä vähän joka seinäpätkällä, tämä oli pakko saada esille!

   Poista
 2. Ihana hylly! Pitäsköhän näyttää kuvaa anopin miehelle ;) Alhaalla olevat laatikot ois tietty plussaa. Joo, mun on pakko saada tämmönen. Meillä kun ei oo 3-vuotiaan ulottumattomissa olevaa hyllytilaa käytännössä lainkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot olisi kyllä kivat, jos haluaa myös pienelle tavaralle säilytystilaa :) Tähänkin muuten lapset yltää, eihän se ollut homma eikä mikään kurotella hyllylle keinutuolista... Seuraavan hyllyn kiinnitän kattoon ;)

   Poista
 3. Onpa kaunis! Ennen tekstin lukemista katsoin, että oletpa kivasti ottanut hyllyyn värin verhoista. Minusta se on ihan täydellisen värinen noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väristä pidän itsekin todella paljon, mikä oli yksi syy, miksen heti maalamiseen lähtenyt. Nyt pitäisi vain miettiä, että tykkäänkö noin kuluneesta pinnasta mutta täysin tuore maalipintakaan ei ole se miellyttävin. Onneksi joskus ongelmat ovat näin pieniä :)

   Poista