tiistai 13. tammikuuta 2015

Sokkona puumetsässä, vai sittenkin kameran säätöjen kimpussa?

Tilauskoruja kuvatessa taas tuskailin. Pimeys, luonnonvalon puute ja keltaiset keinovalot eivät kuulu lempisanoihini varsinkaan siinä vaiheessa kun pitäisi saada todellisia värisävyjä vangittua kuviin. Kameran käyttötaitoihini kuuluu automaatti ja nyt päätin kokeilla myös käsisäätöjä, täysin vailla ohjeita ja ymmärrystä mistään vaikutuksista. Ihan hauskaa se oli, kuin sokkona pimeässä metsässä vaeltamista.

Mikään muu ei muuttunut kuin tausta:

Lampaantalja

Pinkki aluslakana.

Jälkimmäisessä väri kirkkaampi, mutta ensimmäisen tunkkaisuudesta huolimatta siinä värit ovat lähempänä oikeaa. Minulla odottaa virittelyään pieni kuvauslaatikko lisävaloineen, sitä on pakko kokeilla vihdoin. Kuvissa eräs viime päivien tilaustöistä.

Näissä taustana luonnonvalkea lakana ja tähän kuvausalustaan taidan vaihtaa, tosin jos ensi kerralla malttaisi silittääkin tuon lakanan... Nämä korut matkaavat äidille ja tyttärelle. Harmaa uuden mallin kukkakoru on ollut monen tilaajan listalla ja nyt niitä on valmistumassa pari myös korupuotiin myyntiin. Tilausten välissä korupuotiin valmiita koruja teen, mutta jos sinulla on oma korutoive jo mielessä, niin tilaustyöt valmistuvat tuttuun tapaan viikon toimitusajalla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti