torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja sisustuskärpänen, sinua on odotettu!

Vuoden viimeisenä päivänä ajelimme kotiin mummolalomalta jouluiseen kotiin. Muutama tunti ja lasten päiväunet myöhemmin oli joulu hävinnyt... Kun joulun odotuksen aloittaa joulukuun alussa, on kuun lopulla jo valmis luopumaan tontuista ja kuusesta. Joulutavaroita kerätessäni se iski, sisustuspuuska. Lopputuloksena meillä on nyt puuhailtu kaksi päivää lamppujen paikkoja vaihdellen, huonekaluja siirrellen ja jopa kaappeja siivoten. Syksy olikin vähän hiljaiseloa, tuntui ettei väkisin sisustamalla hyvä tule, joten koti sai odotella uutta innostusta. Ehkä se automatkalla paistanut aurinko herätti tämänkin peikon, kevät ja valo tulee sittenkin!

Korkea lipasto vaihtoi paikkaa keinutuolin kanssa, antaen näin tilan televiosiota katsoville keinujille. Get Inspired-palikat on mummolaloman tuliaisia, täydellinen käsitöharrastajan kotiin.

Viirinauha myös saman reissun hankintoja, ensimmäinen askel kohti Greengate-höpsähdystä. Nuo ruusukuviot taas vetoavat, edellisestä kerrasta onkin jo pari vuotta aikaa. Silloin ihastus meni ohi yhtä nopeaa kuin alkoikin, saa nähdä miten nyt käy...

Keinutuolin viereinen kori on miehen löytö, aika täydellinen meille neulottuine pintoineen. Ehkä joskus siihen voin vielä keskeneräisen käsityön laittaa, tai kasan ihania lehtiä. Olen aika ylpeä siitä, että saimme myös taulun laitettua seinään nyt, eikä joskus paljon myöhemmin. Taulu on syksyn Helsingin matkalta, musta-valkoinen muumilaakson kartta. Alunperin tämän kyllä lasten huoneeseen hankin, mutta saikin paikan kunniapaikalta. Meillä minä taidan olla suurin muumi-fani ja jos lapset saisivat päättää, niin muumien sijaan taulussa olisi varmasti Kaapo tai Puu Fu Tom....

Huomenna miehen kanssa laatuaikaa kaksin ja minnekäs muualle menisimme kuin kirppareille. Lasten kanssa ei voi jäädä koluamaan pöytiä, käsky käy kyllä eikä liike saa pysähtyä. Kaappien tyhjennyksen myötä tarkoitus varata kirpparipöytä myös omia tavaroita varten. Pieni hamsteri minussa on taas päättänyt luopua pitkään kaapeissa säilytetyistä tavaroista, vaatteista ja erityisesti lasten leluista, joilla he eivät enää leiki.

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille lukijoille, koruja ostaneille ja mukana eläneille, teitä on ihanan paljon kertynyt ja kohta onkin jo blogin 1v-juhlien aika!

1 kommentti: