perjantai 16. tammikuuta 2015

Madame welcome home!

Pitkästä aikaa kantoreppupostausta, mutta nyt onkin todellinen herkku esiteltävänä. Kuopuksen hyvin palvellut standard-kokoinen Tula alkoi käydä matalaksi varsinkin toppavaatteiden kera ja uusi reppu oli hankittava. Kun sain viestin vaihtotarjouksesta, hetken harkinta-ajan jälkeen en voinut kieltäytyä. Vaihdossa meille kotiutui Madame Googoon taaperokokoinen reppu, joita olen halunnut kokeilla jo pitkään. Näitä ei montaa Suomessa ole, sillä tekijänä on puolalainen pienyritys ja kaikki reput tehdään asiakkaan toiveiden mukaan.

Oranssi ei lempiväreihini kuulu, mutta tähän reppuun ne kyllä sopivat mainiosti.

Hupun reunaa kiertää timanttien rivi, bling blingiä lumitöiden tekijöille!

Leveydeltään reppu istuu kuopukselle täydellisesti, mutta korkeutta saisi olla vähän vähemmän (tai lapsella pituutta enemmän). Mutta toisaalta, nyt lapsi oli repussa vaippasilteen ja pääasiassa käyttöä on ulkovaatteiden kera, joten "ongelma" on sillä ratkaistu.

Kuopus oli vähän eri mieltä pikaisesta testauksesta juuri ennen iltapalaa, mutta en vain malttanut olla kokeilematta. Pikaisella testauksella mukava tuntuma, tykkäsin leveistä olkahihnoista ja tukevasta vyötäröstä. Rintaremmi oli kivasti kankainen mutta sen sijoituspaikka repussa kyllä aivan väärä minulle. Onneks se liikkuu olkahihnoissa, muuten sen käyttö olisi kyllä mahdotonta. Repun kuvio tuo mieleen pyöreät pitsiliinat, mikä kyllä sopii tällaiselle virkkausinnostuneelle. Hetken ennen tämän vaihdon ehdotusta ehdin jo harkita täysin mustan repun hankkimista, aika kauas siitä päädyin. Esikoisen kommentti repusta oli "vau!" ja ainakin meillä on nyt reppu, josta meidät on helppo tunnistaa. Saa nykiä hihasta kantovinkkien tiimoilta!

3 kommenttia:

  1. Ihana ihana ihana! Kyllä kelpais! Ihan vieras merkki mulle, mut pitää tutustua :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on upea! Kertoisitko kantotuntumasta jotain. Meillä yhä etsitään yksi vuotiaalle ja minulle sitä unelmareppua (standard Tula jotenkin turhan leveä keskikokoinen wompat paljon parempi,mutku... Annamaria

    VastaaPoista