keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Mikä on imetyskoru?

Minulta kysytään aina välillä, että mikä ihme on imetyskoru, joita korupuodissani myyn. Imetyskorun ideana on tarjota lapselle tutkittavaa, maisteltavaa ja hipelöitävää esim. imetys- ja pulloruokintatuokioihin, korun tutkiminen rauhoittaa lasta ja antaa pienille sormille puuhaa. Kantoliinailussa koru toimii vastaavalla tavalla ja erityisesti uusia sidontoja harjoitellessa, nukuttamisissa, jännittävissä tilanteissa ja selässä kantaessa korusta on monesti paljon iloa. Lapset ovat uteliaita ja monesti vanhemman hiusten repiminen ja nipistely on lapsen mielestä hurjan kivaa, johon koru tarjoaa kivan vaihtoehtoisen kohteen. Nimestään huolimatta koru on kaunis ja sopiva myös muuhun käyttöön, niin arkeen kuin juhlaan ja siitä jää ihana muisto pikkulapsiajasta.

Turvallisuusasiat ovat minulle hyvin tärkeitä ja haluankin muistuttaa niistä korujen käytössä. Imetyskoru ei ole lelu ja se on tarkoitettu vain aikuisen kaulassa käytettäväksi. Älä koskaan jätä lasta valvomatta korun kanssa. Imetyskorussa on pitkä nauha, joka voi aiheuttaa kuristumisvaaran ja pieniä osia, joihin voi tukehtua korun rikkoutuessa. Korun kunto on hyvä tarkistaa ennen jokaista käyttökertaa. Korun voi puhdistaa kostealla pyyhkimällä.

Tilaustöiden pienellä tauolla tein pari valmista korua myyntiin ja ne löytyvät Facebookista omasta Myytävät korut-kansiostaan. Tummanharmaan ja valkoisen yhdistelmä oli joulukauden suosituin ja minuun se vetoaa kyllä vieläkin.

Viiden helmen koru, jossa kolme keskimmäistä helmeä tummanharmat ja reunoilla valkoiset. Nauha tummanharmaa

Kukkarengaskoru neljällä virkatulla helmellä, rengas ja kaksi helmeä tummanharmaa, reunimmaiset helmet valkoiset. Nauha tummanharmaa.4 kommenttia:

  1. Mikä on se solmu, jolla sidot imetyskorut? Omastani aukesi solmu ja haluaisin tehdä sen uudestaan yhtä helposti aukeavaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan se hevosenhäntäsolmu nimeltään ehkä, luulen näin :)

      Poista