tiistai 23. kesäkuuta 2015

Prinssini mun

Olen kaivannut kotiin pientä värisärmää kaiken vaalean ja pastillien sekaan, hieman kontrastia tuomaan. Ystävältäni sainkin ihan täydellisen syntymäpäivän, mustan Prinssin keisarinnan kaveriksi. Sopii aivan täydellisesti makuuhuoneen hyllylle, josta karsin muutakin tavaraa pois.


Ehkä tämä voisi olla nyt se lähtökohta pienelle mustien yksityiskohtien alulle. Virkatusta isosta olohuoneen matosta haaveilen edelleen, mutta tällä hetkellä ei ole aikaa sen tekemiselle. Se nimittäin voisi olla ehkä mustakin... Minulla on työn alla aivan superihana tilaustyö, jota olen saanutkin tehdä yötä myöten kiitos huonosti nukkuvien lasten. Ja jatkaen toki aikaisin aamulla, aamuherätyksethän on vähillä yöunilla silti samaan aikaan... Näin kolmen vuoden huonosti nukuttujen öiden perusteella tiedän miksi yhtenä kidutustapana käytetään valvottamista, mutta täytyy kyllä todeta, että onneksi tähänkin on edes hieman tottunut.

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva tuo musta kynttilänjalka!
  Joo ja univelka tekee olosta puoliharmaan. Muistan hyvin, kun keskimmäisemme kärsi ensin koliikista ja sen jälkeen alkoi korvatulehduskierre. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös koliikki ja sen jälkeen mahavaivat jatkuneet edelleen. Jotenkin sen jaksaa paremmin, kun tietää toisen olevan kipeä ja heräilylle on syynsä.

   Poista
 2. Oih, ihana - minäkin ottasin tuomosen prinssin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania, ja onneksi sarjaa on vielä kerättävänä ehkä muutama kiva juttu vielä!

   Poista