tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vielä piipahdus Oulun käsityökortteliin


Käsityökorttelissa oli esillä niin paljon kivoja juttuja, etten malta olla kirjoittamatta vielä muutamasta omasta suosikistani. Savi-Jonttu ihastutti mm. suloisilla eläinhahmoillaan, kuinka olikaan upeasti toteutettu niin ilmeikkäitä ja persoonallisia eläimiä. Lammas sopisi omallekin hyllylle, mutta eräs pupunen sieltä jäi kyllä erityisesti myös mieleen... Nuppineulatyynynä toimiva kissa lankakerän kera olisi myös käytännöllinen, aika kiva lahjaidea käsityöläiselle.
 

Rusticanassa ihastuin heti rouheaan materiaaliin, toimisi tosi kivasti tuomassa pientä rouheutta meidänkin niin pastelliseksi ja vaaleaksi muuttuneeseen kotiin. Kierrätysfarkusta valmistetut, yksilölliset vetoketjupussit ovat niin kauniita ja tällaiselle pussukka-almalle aina yksi heikkouden kohde. Näkisittepä käsityövarastoni, pussukkaa toisen perään täynnä erilaisia aarteita ja keskeneräisiä käsitöitä...

Ja Arkkikauppa, oi voi... Miettikää, että tällainen pussukoita paljon käyttävä ja aina vielä yhdestä haaveileva tuijottaa tällaista näkyä kaksi päivää.

Suomen käsityöyrittäjiin kuuluu runsas määrä upeita, lahjakkaita ja persoonallisia yrittäjiä sekä yrityksiä, kaikkiin heihin pääset tutustumaan Käsityökorttelissa.

2 kommenttia: