sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Bling bling- pupu

Minttuliini Designin valikoimaan kuuluvat olennaisena osana puput ja vihdoin minulla on ilo esitellä uusin puputuotteeni eli hupullinen pehmopupu. Pupulla on korkeutta korvista varpaisiin n. 24cm ja silmät ovat turvasilmät, joten pupu on turvallinen myös lapsen kainaloon.
 
Pupu valmistui eilen miehen ja lasten viettäessä lauantaipäivää mummolassa serkkujen kanssa leikkien ja minun valmistautuessa tyttöjen iltaan. Pupu sopisi mainiosti kuplivaan tunnelmaan, oiva lahja siis myös aikuiseen makuun.Pupuja valmistuu Minttuliinin facebook-sivuille tarjolle mutta mielelläni teen niitä myös tilauksesta omien toiveiden mukaan. Toimitusaika on n. pari viikkoa riippuen sen hetkisestä tilausjonosta. Hintaa huppupupulla on 30€ + postit (6,90€ smartpostilla, 7,90€ postipakettina) ja sen saa myös ilman huppua. Samassa paketissa matkaa useampikin pupu tai muita tuotteitani, esim. koruja tai pinnejä. Tilaukset ja tiedustelut joko facebookin kautta tai sähköpostilla minttuliinidesign@gmail.com

 Pupun vartaloon on valittavana neljä eri väriä: ylärivin vaalea harmaa, tumma ruskea ja alarivin valkoinen tai beige.

 Pupun huppariin on valittavana kuusi eri väriä: mintunvihreä, keltainen, tumma lila, turkoosi, syklaami tai omenanvihreä (kuvassa kiertäen kellonsuuntaisesti)

Yksiväristen lisäksi on saatavilla myös esimerkkipupun pastillinen sateenkaari tai tumma sateenkaari pienellä blingillä.


Miten ihana viikonloppu onkaan ollut takana, joka kruunattiin tänään lämpöisellä auringonpaisteella. Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon, mutta sitä ennen tilauskorujen pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti